Rilax
Image default
Aanbiedingen

5 herenmodetrends voor zomer 2022!

De zomer is bijna aangebroken! We kunnen bijna gaan genieten van het warme weer en leuke dingen doen. Ook zijn er weer verschillende modetrends opgedoken voor zomer 2022. Weet jij al welke trends dit zijn? Zo niet, dan kunnen wij je een handje helpen! Wij geven je namelijk een inleiding in de modetrends van komende zomer. Zo heb je nog even om jouw kledingkast aan te vullen. Lees dus gauw verder en doe inspiratie op!

 

Oversized tees 

De oversized T-shirts zijn nog steeds super populair. Aangezien andere items ook steeds ruimer zijn gewoon in pasvorm, is het logisch dat dit ook zo blijft bij de T-shirts. Bij veel kledingwinkels vind je tegenwoordig enkel nog maar relaxed en oversized fits T-shirts. Deze mag je gerust in felle kleuren gaan dragen, aangezien veel anderen dat ook zullen doen. 

 

Oversized shorts

De korte broeken worden ook wat ruimer! Het zullen geen langere driekwart broeken worden. Ze worden namelijk zowel in breedte als in lengte een stukje ruimer. Op deze manier past de korte broek zich aan het oversized T-shirt aan. 

 

Felle schoenen

Je mag gerust jouw sneakers kopen in een felle kleur. Ze mogen namelijk opvallen. Denk hierbij aan neon en ander felle kleuren. De modellen schoenen verschillen erg van elkaar. Zo wordt er zelfs gespeculeerd dat de sandalen weer populair zullen worden. 

 

Leren jassen

Na een aantal jaren minder aanwezig te zijn geweest, zijn de leren jassen weer helemaal terug! Net als veel andere items kan je leren jassen gerust een aantal maten groter dragen. Ze worden in kleur gedragen, maar de traditionele zwarte leren jas zal net zo populair zijn. 

 

Ruime boxershorts

Ben jij die strakke boxershorts ook al zat? Veel heren stappen over op de wijde boxershort. Voor veel heren zorgt het namelijk voor meer comfort en minder beknelling. Daarnaast worden ze in verschillende felle kleuren gedragen. Zo vind je bij Underwear District talloze kleuren en prints aan ondergoed, van verschillende (premium) merken. 

 

https://www.underweardistrict.nl/nl/