Rilax
Image default
Aanbiedingen

Douchegel in een hotel

Met iets simpels als douchegel kunt u de gastbeleving beïnvloeden in uw hotel, pension of bed and breakfast. Dit kan door de keuze van de verpakking of type douchegel. Het is daarom belangrijk om een douchegel onder uw hotel supplies op te nemen.

Door de geurbeleving van de douchegel kunt u een bepaalde sfeer creëren. Bijvoorbeeld door voor een lavendelgeur te kiezen als uw accommodatie op ontspanning is gericht. Of juist voor frisse geuren om een strandgevoel op te wekken. Een bloemige geur kan een luxe gevoel geven. Terwijl een kokosgeur voor een vakantiegevoel zorgt. Als uw gast de douchegel meeneemt is de kans groot dat uw gast aan het verblijf terugdenkt. Want herinneringen zijn gekoppeld aan geurbeleving. De kans is dan aanwezig dat er nogmaals bij u geboekt wordt. Maar ook de ingrediënten, textuur en het merk van de douchegel bepalen de beleving. Een olierijke douchegel geeft een luxe gevoel. Bekende merken douchegels voor in hotels zijn Diversey, ILLI 1, Kleenex, Kimberley Clark en Dove.

Verschillende verpakkingen

Hotel supplies zoals douchegel zijn in verschillende verpakkingen te krijgen. Voor eenmalig gebruik zijn er bijvoorbeeld kleine sachets van 10 ml. Andere mogelijkheden zijn kleine plastic flesjes met een plastic of aluminum (schroef)dop van 30, 35, 38 of 40 ml. Maar er zijn ook tubes van bijvoorbeeld 20 ml. De verpakkingen zijn in verschillende designs en kleuren te krijgen. 

Zo is er altijd wel een verpakking die bij de uitstraling van uw bedrijf past. Er zijn speciale display onderzetters verkrijgbaar om de douchegels op te zetten. Dit zorgt voor een luxere uitstraling.

Minder bijvullen

Wilt u niet elke dag de kleine flesjes voorraad moeten bijvullen? En uw bedrijf verduurzamen? Denk dan aan flessen met pompsystemen van bijvoorbeeld 300 ml. Deze flessen kunt u navullen. Op deze manier heeft hotel Marriot ervoor gezorgd dat er 500 miljoen kleine flesjes per jaar bespaard worden en er 770.000 kg minder plastic afval is. Door op het EU Ecolabel te letten weet u ook dat u een duurzame keuze maakt.

Er zijn 5 liter jerrycans met douchegel verkrijgbaar. Hier is soms ook een pompsysteem bij, om makkelijk te kunnen navullen.

Andere plekken

Heeft u geen ruimte in uw hotelkamer rond de wastafel of in de douche om een losse douchegel neer te zetten? Of vindt u dat rommelig ogen? Dan is het ook mogelijk om de douchegel op te hangen op te hangen in douche. Hier zijn speciale houders voor. Ook zijn er speciale douchegel dispensers die u kunt plakken of boren. Van een dispenser voor alleen douchegel of een combinatie met ook shampoo en bodylotion. Ook bij douchegel dispensers zijn er verschillende mogelijkheden in materiaal en design. Van een simpele kunststof uitvoering tot een luxe RVS of chromen dispenser.

 

https://facilitytradegroup.nl