Rilax
Image default
Aanbiedingen

Mokken bedrukken

Bedrukte mokken zijn razend populair. Het zijn niet alleen mooie items om uw slogan of logo op te laten bedrukken, maar ze zijn ook nog eens erg praktisch! Mensen gebruiken bedrukte mokken dagelijks. Bij het ontbijt, bij de koffie, bij de lunch… Wanneer gebruik je eigenlijk geen mok? Mokken met hippe of gekke bedrukkingen zijn dan ook erg populair. Denk maar eens na: iedereen heeft wel zijn of haar favoriete mok. Thuis en op kantoor! Aangezien mokken een vrij groot drukoppervlak hebben, lenen ze zich natuurlijk perfect als promotiemiddel. Doe hier dus vandaag nog uw voordeel mee en laat mokken bedrukken met uw logo of slogan! 

Mokken in alle soorten en maten

De keuze in mokken is ruim. Je hebt ze in alle soorten en maten. Van kleine espressokopjes tot grote XL cappuccino mokken. Maar welk kopje is nou precies welk formaat? Dat is iets wat veel mensen zich afvragen. Daarom hebben we dat op een rijtje gezet. 

Espressokopjes – Dit zijn de kleinste kopjes en hebben een inhoud van ca. 5 cl. – 12 cl. Dit is kleiner dan een standaard koffiekop. Doorgaans zit er ook een schoteltje bij. 

Koffiekopjes – Deze kopjes hebben een inhoud van ca. 12 cl. – 25 cl. Dit zijn de meest populaire kopjes voor op kantoor. Ook vallen hier de Senseo kopjes onder, dan zit je meestal aan een inhoud van 18 cl. 

Theekopjes – Een theekop is meestal wat groter dan een koffiekopje, namelijk ca. 15 cl. – 30 cl. 

Latte kopjes – Latte koppen of latte glazen hebben dezelfde inhoud als theeglazen, namelijk ca. 15 cl. 30 cl., maar smaller en hoger. 

Cappuccino kopjes – Cappuccino kopjes zijn breder en groter dan normale koffiekopjes, namelijk ca. 15 cl. – 35 cl. 

Mokken – Ten slotte zijn we aangekomen bij de mok, veel gebruikt voor zowel melk als koffie. Mokken hebben doorgaans een inhoud van ca. 30 cl. – 50 cl. 

Bedrukte mokken online bestellen

Bedrukte mokken zijn gemakkelijk en snel online te bestellen. Dit kan bijvoorbeeld op BudgetGift.nl. Op deze site vind je een groot assortiment te bedrukken mokken tegen scherpe prijzen. Er is ruime keuze uit veel verschillende soorten mokken welke met verschillende druktechnieken te bedrukken zijn. Kom je er niet helemaal uit? Dan helpt het klantenserviceteam je graag. Ook maakt de studio graag een gratis en vrijblijvende voorbeeldopmaak aan, zodat je precies te zien krijgt hoe jouw mok bedrukt gaat worden! 

Neem dus snel een kijkje op de site en bestel vandaag nog jouw ideale bedrukte mokken! 

 

https://www.budgetgift.nl/