Mooie droogloopmat op maat met uitstekende functionaliteit

Natuurlijk wilt u uw bezoekers een fijne entree in uw bedrijfsruimte of winkelpand bieden. Een entreemat, zoals een droogloopmat op maat, is dan ook een uitstekende keuze. Entreematten van V&S Plus staan bekend om hun nette uitstraling en uitstekende kwaliteit. Zo worden vuil en vocht opgevangen, waardoor het vuil niet verder de bedrijfsruimte in wordt genomen. U kiest gemakkelijk een droogloopmat die passend is bij het bedrijfsinterieur en zelfs op maat gemaakt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan passende kleuren, het logo of zelfs uw bedrijfsnaam. Met een droogloopmat op maat maakt u gegarandeerd een goede eerste indruk.

Minder slijtage aan uw vloer dankzij droogloopmat op maat

Kiest u ervoor een droogloopmat op maat te laten maken door V&S Plus, dan weet u zeker dat u een duurzaam product aanschaft. Heeft u momenteel een entreemat die u na korte tijd al kunt vervangen, omdat deze slijtage vertoont? Kies dan voor de droogloopmat van V&S Plus die geheel op maat vervaardigd kan worden. Ze staan er namelijk om bekend dat ze vuil en vocht gemakkelijk opnemen, waardoor het niet op de vloer terecht komt. Hierdoor vindt er minder slijtage plaats. Denkt u dat dit het enige voordeel is? Dat is het niet. Met een droogloopmat op maat hoeft u ook minder vaak schoon te maken. Zo hoeft u niet iedere dag opnieuw de viezigheid te schrobben. Dit bespaart u veel tijd en geld.

Houd vuil en vocht buiten de deur met een droogloopmat op maat

Een gewone entreemat biedt vaak niet voldoende bescherming tegen vuil of vocht. Een droogloopmat op maat wel! Wilt u vocht en vuil toch buiten houden? Dan is het verstandig om te kiezen voor een droogmat op maat van V&S Plus. Door het gebruik van een goede mat, voorkomt u dat viezigheid uw gebouw binnenkomt. Hierdoor zal de vloer minder snel gaan slijten en niet geheel onbelangrijk: er hoeft minder vaak schoongemaakt te worden. Een droogloopmat is geschikt voor al het loopverkeer en verkrijgbaar als losse matten of rollen, waardoor deze zeer breed toepasbaar is. Kies zelf een mooie kleur of laat uw bedrijfsnaam plaatsen op de mat. Een droogloopmat op maat, precies zoals u verwacht!

Voor meer info :