Rilax
Image default
Dienstverlening

verkeersregelaars

Inzet verkeersregelaars voor uw evenement of werkzaamheden
Organiseert u een evenement waarbij u het verkeer en parkeren netjes en veilig wilt afwikkelen? Verricht u als aannemer bouw- of wegwerkzaamheden? Geeft u als wegbeheerder opdracht tot wegwerkzaamheden en wilt u een verkeerschaos voorkomen? Of laat u als stadsvervoerbedrijf werken aan uw railinfrastructuur en heeft u open werk? Of wellicht krijgt u als beveiligingsbedrijf van uw klant de vraag naar flankerende inzet van verkeersregelaars naast beveiligers? Of misschien zoekt u als vervoerbedrijf naar servicegerichte stewards voor verwijzing en geleiding van het publiek bij een geplande treinstremming?

In al deze gevallen kan agvs u ondersteunen met inzet van officieel bevoegde verkeersregelaars.

Onze mensen
Wij selecteren voor u alleen de beste kandidaten. Vakmensen met een hart voor verkeer en vervoer en met de juiste instelling. Onze jarenlange ervaring in de vervoerssector én in de beveiliging waarborgt onze kunde om vooral de juiste mensen te selecteren, passend bij onze klanten en passend bij de klus! Al onze beroepsmatig ingezette verkeersregelaars hebben de juiste opleiding genoten en zijn bevoegd tot optreden in alle steden. Ze zijn voorzien van de juiste kleding en uitrusting en zeer representatief.

Verlaag uw operationele kosten
Door onze inzet kunt u uw vaste bezetting terugbrengen tot een basis en flexibiliseert u uw kosten bij tijdelijke personeelspieken. U betaalt ons alleen voor productieve, gewerkte uren.

Bel of mail voor meer informatie: kerstin bollbach 0642265883

Bel ons (gratis)

Voor meer info : http://www.agvs.nl