Zeilen met de kinderen op een zeilschip in de omgeving van Amsterdam

Zeilen met de kinderen doet u op een zeilschip in de omgeving van Amsterdam. Zeilschip Bounty is een prachtig schip om te huren voor een tocht op het IJsselmeer. Dat is een bijzondere ervaring om met het hele gezin mee te maken. Op Zeilschip Bounty heeft u de mogelijkheid om verscheidene workshops te volgen. Denk bijvoorbeeld aan een quiz of een workshop koken of sushi maken. Daarnaast kunt u ook een moordspel doen met het volledige gezelschap op het zeilschip, waarmee u ook uit de haven van Amsterdam kunt vertrekken. U bepaalt zelf het thema van het moordspel. Verder is Zeilschip Bounty ook te huren om met uw collega’s te vergaderen op het water.

Trouwen op een zeilschip nabij Amsterdam

Trouwen op een zeilschip nabij Amsterdam is een geweldige beleving. U en uw partner kunnen elkaar het jawoord geven op het water als u ervoor kiest om een zeilboot te huren op het IJsselmeer. Alle vrienden, familie en kinderen zullen het fantastisch vinden om met het bruidspaar te mogen zeilen. Na de ceremonie kunt u Zeilschip Bounty in de avonduren ook als partyboot huren. Trouwen op een zeilschip hoeft niet veel geld te kosten. De invulling van uw trouwdag wordt volledig afgestemd op het beschikbare budget. Zeilschip Bounty is een unieke locatie en kan ook gebruikt worden om te vergaderen op het water.

Een partyboot of zeilboot huren op het IJsselmeer: vier een heuglijke gebeurtenis op unieke wijze

Door een partyboot of zeilboot te huren op het IJsselmeer kunt u een heuglijke gebeurtenis op unieke wijze vieren. Rondom het IJsselmeer kunt u vanuit verschillende havens vertrekken. Met het zeilschip kunt u onder meer vanuit Amsterdam, Lelystad, Hoorn en Urk uitvaren. Neem uw familie, vrienden en kinderen mee tijdens een dagje zeilen. Een verjaardag, bruiloft of andere bijzondere gebeurtenis maakt u zo extra speciaal. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen terecht op Zeilschip Bounty. Kies het arrangement of de workshop van uw wens en maak er een mooie dag van. Met dit zeilschip kunt u ook vergaderen op het water.

Voor meer info : https://zeilschipbounty.nl/