Rilax
Image default
Eten en drinken

Arabic food products thuis laten bezorgen?

Je kunt nu ook Arabic food products gewoon thuis laten bezorgen zonder enkele probleem zoals het al bij veel andere supermarkten waar het mogelijk is om online boodschappen te doen. Alle grote supermarktketens doen mee aan het online boodschappen doen concept maar ze pakken het ieder anders aan.

Jumbo en AH

Jumbo En AH hebben ieder hun eigen unieke assortiment van Arabic food products die je online kunt kopen. Ze pakken het ieder wel anders aan en hebben een andere werkwijze. Je kunt bij beide via een app of browser online boodschappen doen maar het bezorgen is iets anders. De Jumbo bezorgt tot aan de deur en niet verder maar AH komt tot in de keuken. Medewerkers van AH zetten zelfs de boodschappen weg in de keuken voor hun klanten. Zo is het naturlijk lekker gemakkelijk.

Gemak

Het maakt niet uit of de boodschappen tot aan de deur of tot in de keuken wordt bezorgd want het gemak blijft groot. Je kunt gewoon online Arabic food products kopen wanneer je er zelf tijd voor hebt en je hoeft nooit rekening te houden met openingstijden. Je hoeft ook niet meer in de rij te staan en het wordt thuisbezorgd wanneer het de klant uitkomt.