Rilax
Image default
Gezondheid

Alles over filler injectables met hyaluronzuur

In dit artikel gaan we je uitleggen wat filler injectables met hyaluronzuur of rimpelbehandeling met injectables zijn, de voor- en nadelen hiervan geven en dan gaan we je ook nog wat vertellen over injectable klinieken die deze behandeling aanbied.

Een filler spuit met  in de huid  rimpels te laten verminderen of helemaal proberen te verwijderen, via een filler kan men ook proberen om de contouren van je gelaat te verbeteren.  Rimpels verminderen of verwijderen met fillers  gebruikt men als deze zijn ontstaan door verlies aan vetten.  Voor u contouren van u gezicht te verbeteren probeert men u jukbeenderen te accentueren, diepe neuslippenplooien op te vullen en  hangende wangen op te vullen. Tegenwoordig gebruikt men alleen tijdelijke fillers omdat de permanente fillers niet volledig veilig zijn, het resultaat van tijdelijk fillers blijft ongeveer 1 jaar. 

Het grote voordeel van tijdelijke fillers is dat als je er complicaties of klachten door hebt, deze kunnen onmogelijk blijvend zijn doordat het hyaluronzuur altijd weer afbreekt en volledig uit je lichaam verdwijnt. Het is natuurlijk normaal dat er tijdens de behandeling wel iets kan misgaan want anders moest deze behandeling niet gedaan worden door een deskundige,  het enigste probleem wat het echt met zich kan mee brengen voor de tijd dat het in je lichaam zit is een allergische reactie of een infectie.

 

Voordelen hyaluronzuren

–          Veiliger

–          Vloeibaarder waardoor je het ook voor je lippen kan gebruiken

–          Bruikbaar voor kleine rimpels

–          Mogelijkheid tot correctie

Nadelen hyaluronzuren

–          Duur behandeling is ongeveer 9-12 maanden

–          Resultaat na behandeling is niet optimaal, overcorrectie is nodig.

Een vooraanstaande en vooral goede plaats waar je deze behandeling kon onder gaan is op de volgende link: filler behandeling Amsterdam. Zij bieden deze behandeling aan, maar ook nog ander behandeling zoals een botox injectable voor rimpels, om migraine tegen te gaan en om het overmatig transpireren tegen te gaan. Daarbij bieden ze ook nog een liquid facelift aan die zeer populair is omdat  voor deze facelift geen operatie nodig, dus je kan er ook geen littekens aan overhouden.

Voor meer info : http://injectableklinieken.nl/nl/