Rilax
Image default
Gezondheid

Overmatig zweten verhelpen door botox

Overmatig zweten kan een zeer ambetante “aandoening” zijn,  sommige mensen moeten per dag 2 keer van shirt wisselen omdat hun t-shirts gewoon al slecht ruiken doordat ze zoveel transpireren. Dit kan natuurlijk zeer vervelend zijn voor de personen die last hebben hiervan. Dan hebben we hier een mogelijke oplossing die je van het overmatig transpireren kan afhelpen, namelijk botox.  Dit is  zeker niet het eerste wat in je gedachte komt om van overmatig zweten af te komen omdat vele mensen denkt dat rimpels verwijderen met botox het enigste is waar botox voor goed is. Men heeft onlangs ook ondervonden dat botox tegen hoofdpijn kan gebruikt worden als behandeling.

Maar men heeft nu ook ondervonden dat botox ook een oplossing bied voor mensen die overmatig transpireren.  Om rimpels te verwijderen gebruikt men botox om de spieractiviteit van deze spier te verminderen en daardoor gaan de rimpels verminderen. Botox tegen overmatig transpireren gebruikt men op dezelfde wijze,   botox stremt  de werking van de desbetreffende spier en blokkeert de werking van de zweetklieren.

We raden mensen die overmatig transpireren  om  deze behandeling in de zomer te laten ondergaan omdat men  bij hoge temperaturen natuurlijk nog meer gaat zweten.  We willen wel nog even vermelden dat botox geen permanente oplossing is om het zweten tegen te gaan, botox  verdwijnt bij elke behandeling  na 4 tot 6 maanden,  de duur hangt van persoon tot persoon af.   Indien u dus wilt dat het overmatig zweten wegblijft zal u de behandeling moeten blijven doen, door de positieve reacties van de mensen na de behandeling zien we dat meer en meer mensen de  behandeling opnieuw ondergaan.

Tijdens deze behandeling moet u ervoor zorgen dat u op voorhand u oksels geschoren moet hebben zodat de arts de plaats waar hij moet prikken makkelijk kan aanduiden en terugvinden. Als er foto’s zijn gemaakt, prikt men ongeveer 15 spuitjes onder je oksel, kan iets meer of minder zijn want dit hangt van persoon tot persoon af. De behandeling wordt niet omschreven als pijnlijk waardoor men ook niets verdovend gebruikt tijdens de behandeling. Deze behandeling duurt plus minus 20 minuten.

Voor meer info : http://faceland.nl/