Rilax
Image default
Gezondheid

Vitamines en mineralen

In de volksmond worden mineralen en vitamines wel eens door elkaar gehaald. Mensen hebben bij beide stoffen een associatie met gezondheid, wat ook volledig terecht is.  Hoewel vitamines en mineralen erg veel overeenkomsten met elkaar hebben zijn er ook wel degelijk verschillen tussen deze twee onmisbare ingrediënten voor veel processen binnen ons lichaam. Als het grootste verschil kan de scheikundige aard van de stoffen worden aangevoerd. Mineralen zijn namelijk anorganische stoffen en komen uit de levenloze natuur.  Vitamines zijn daarentegen organische stoffen en komen uit de levende natuur. Mineralen worden door de planten uit de aarde opgenomen. De mens kan vervolgens deze mineralen tot zich nemen door het eten van planten of dieren en/of het drinken van water.

Iedereen op deze aarde wil het liefst zo lang mogelijk gezond blijven en op late leeftijd pas sterven, vitamines en mineralen zijn hierbij van essentieel belang. Daarnaast wil iedereen het verouderingsproces het liefst zo lang mogelijk uitstellen. Er zijn bedrijven die zich volledig op deze markt stortenTopvitamins.nl is een voorbeeld van zo’n bedrijf. Dit bedrijf houdt zich sinds de jaren 60 van de vorige eeuw bezig met het anti-verouderingsproces. Het is een non-profit organisatie met Amerikaanse wortels. Life extension gebruikt enkel vitaminen van hoogwaardige kwaliteit waarbij de ruwe materialen uit de Verenigde Staten zelf, Japan en Europa komen.

Producten van life extension zijn te koop via topvitamins. Deze webwinkel is in Nederland een grote leverancier van vitamines en mineralen. De webwinkel heeft veel verschillende betaalmethodes zoals Ideal, Paypal en creditcard. Daarnaast biedt de webwinkel ook de mogelijkheid aan om achteraf te betalen via de betaalvorm Afterpay. Een ander groot voordeel van de webwinkel is het feit dat bestellingen de volgende werkdag al in huis zijn. Voor een gezond en langer leven is een bezoek aan deze webwinkel dus zeker aan te raden.

Voor meer info : http://www.topvitamins.nl/