Rilax
Image default
Horeca

Zoekt u catering voor bedrijven?

Bij catering wordt vaak gedacht aan catering van feesten of evenementen. Maar bedrijfscatering wordt vaak vergeten. Catering Ootmarsum is hier sterk in. Wat is dan bedrijfscatering? Je treft bedrijfscatering aan op locaties van bedrijven, overheden of instellingen met grofweg meer dan 50 medewerkers, Vaak hebben deze bedrijven een grote kantine waar de medewerkers lunchen. Hiervoor moet dan ook eten worden gemaakt, dat kan met de bedrijfscatering, zoals catering Ootmarsum.

Goed lunchen bevordert hard werken

Onderzoek heeft bewezen dat des te beter het bedrijfsrestaurant, des te beter de medewerkers kunnen ontspannen en kunnen eten. Des te beter ze presteren, des te minder vaak ze ziek zijn. Een goede bedrijfscatering zoals de catering van Ootmarsum is dan dus ook een must bij bedrijfsrestaurants. Bedrijfscatering van catering Ootmarsum is meer dan alleen de kantine. De catering van Ootmarsum  zorgt ook voor  het verzorgen van vergaderingen en andere bijeenkomsten. Maar ook aan het bijvullen van de verschillende coffeecorners in het kantoor en aan het bijvullen van de automaten met snacks, hapjes, warme dranken, koude dranken. Daarnaast verzorgt catering Ootmarsum  ook recepties en evenementen binnen het bedrijf. Bijvoorbeeld als iemand een werk-jubileum viert of als er een kerstlunch is voor de medewerkers.

Multifunctioneel bedrijfsrestaurant

Daarnaast is het een trend dat een multifunctionele bedrijfsrestaurant in opkomst is. Catering Ootmarsum speelt daar goed op in door altijd beschikbaar te zijn en verse producten te maken. Een multifunctioneel bedrijfsrestaurant is een plaats waar medewerkers vergaderen, werken, ontspannen, koffiedrinken en eten. Catering Ootmarsum snapt dat en  biedt daarom verschillende gerechten aan. Van koffie en sap in de morgen tot muesli repen en gezonde tussendoortjes overdag. Ook zijn er een aantal warme gerechten die een bedrijfsrestaurant kan serveren. Met de bedrijfscatering van catering Ootmarsum  zit een bedrijf altijd goed.