Rilax
Image default
Internet

Webdesign volgens de nieuwste ontwikkelingen

Tegenwoordig kan iedereen een website maken maar niet iedereen kan een goede website maken. Het vergt best wel wat om de website van een bedrijf de juiste uitstraling te laten hebben, gebruikersvriendelijk te laten zijn en volgens de laatste ontwikkelingen te maken.

Het is belangrijk om een website volgens de laatste ontwikkelingen te maken omdat hiermee de kans dat een hacker toegang tot jouw website krijgt, wordt verkleind. Bovendien wordt een website zodanig gemaakt dat hij op alle beeldschermen netjes voor de dag komt. Hij past zich dan aan aan de maat van het scherm, waarop hij getoond wordt. Dit heet een responsive website. Deze ontwikkeling is van belang omdat vandaag de dag de laptop of desktop steeds minder worden gebruikt om te browsen en de smartphone des te meer.

Bij een website is het ook nooit fijn als je lang moet zoeken naar iets. Na een muisklik of 2 à 3 moet je het wel gevonden hebben use this link. Daarom is een interactie ontwerp laten maken voordat je aan het bouwen van de website begint zo belangrijk. Voor een interactie ontwerp wordt eerst de doelgroep goed onderzocht. Je moet dus precies weten waarvoor je doelgroep komt op jouw website en wat ze zoeken. Je moet ook weten hoe bedreven ze zijn in het omgaan met computers en met websites. Bovendien moet je wat afweten van leeftijd, geslacht en interessegebieden. Op deze manier kun je met de doelgroep in gedachten een ontwerp maken, die makkelijk in het gebruik is en er bovendien ook nog eens aantrekkelijk uitziet.

Een website moet ook de identiteit van een bedrijf uitstralen. Heb je nu een keurig en goed geregeld bedrijf dan is het niet meer dan logisch dat je website er dan ook zo uitziet. Je slaat duidelijk de plank mis als je website dan een rommelige indruk maakt.

Voor meer info : http://www.edit4u.nl

Gerelateerde artikelen

Internet marketing is de marketing van vandaag en morgen

Website laten maken Den Haag is goedkoop