Rilax
Image default
Particuliere dienstverlening

Talent voor ondernemen maar niet voor administratie?

Sommige mensen hebben van kinds af aan al het talent om mensen met zich mee te nemen, om ze te leiden. Ze hebben een duidelijke visie over wat ze willen en hoe ze dat willen en ze hebben de kracht om hun dromen waar te maken. Over welke mensen heb ik het nu? Over zelfstandig ondernemers natuurlijk! Het is echt heel knap als jij een visie hebt waarmee jij je eigen bedrijfje opstart. Een bedrijf die producten verkoopt of die een service levert. Het vereist veel moed, tijd en doorzettingsvermogen om je eigen bedrijfje te runnen. Stel dat jij dus wel heel goed bent in je ideeën verwezenlijken en het aansturen van mensen, maar niet zo goed bent met de cijfertjes. Wat dat betreft ben je best een beetje warrig en ‘all over the place’. Als dat het geval is, dan is de volgende stap naar succes voor jouw onderneming het uitbesteden van de personeelsadministratie. In dit artikel vertel ik je waarom dat zo is.

 

Ten eerste scheelt het uitbesteden van alles wat te maken heeft met het administreren van personeel, dus ook bijvoorbeeld de salarisverwerking, dat het je echt super veel tijd scheelt. Je hoeft nu niet meer uren te blokken over hoeveel je je medewerkers betaalt, hoe het zit met de loonbelasting en de AOW. Als je de salarisverwerking uitbesteedt, dan houd jij meer tijd over om je te richten op het product of de service van je bedrijf. Daarnaast is een voordeel van de uitbesteding, dat je dit doet met een professioneel bedrijf. Zo voorkom je fouten in de administratie die misschien wel tot boetes of rechtszaken kunnen leiden.

 

Ben jij het nu ook met mij eens dat jij jouw personeelsadministratie het beste kan gaan uitbesteden? Wij van CBBS kunnen jouw daar goed bij helpen! Wij zijn gespecialiseerd in het doen van de salarisadministratie en personeelsadministratie van bedrijven. Neem gerust eens een kijkje op onze website.

Voor meer info : https://www.cbbs.nl/