Rilax
Image default
Sport

WAAROM EEN PERSONAL TRAINER?

U wilt graag een mooie lijn door af te vallen of juist door bij te komen of u wilt simpelweg een zo gezond mogelijk lichaam hebben, dan is de personal trainer Haarlem de beste keus voor u. Onze personal trainers die zeer professioneel zijn maar ook heel veel ervaring hebben in het geven van sportadviezen en sportbegeleiding zijn ook allen ex topsporters. Hierdoor bent u gegarandeerd dat u te maken heeft met mensen die niet alleen de kennis dragen van het vak maar ook de ervaring en deskundigheid hebben om u te brengen naar uw gewenste doel. Onze personal trainers in Haarlem zorgen niet alleen ervoor dat u fit wordt door middel van lichamelijke activiteit maar ook door u van voedings- en leefstijladviezen te voorzien. We hebben zowel mannelijke als vrouwelijke personal trainers.

HOEVEEL KOST EEN TRAINER?

De kosten om een personal trainer te huren in Haarlem is geheel afhankelijk van wat u allemaal wilt bereiken met u lichaam en hoe snel dat kan. Wij gaan gezamenlijk met u na wat het is wat u wilt bereiken, hoe snel u dat wilt en hoe hard u daarvoor wilt trainen. Aan de hand hiervan wordt dan een trainingsschema in elkaar gezet die dus heel strikt nageleefd zal moeten worden. Ook de voedingsadviezen die gegeven worden moeten strikt nageleefd worden om zodoende een zoveel als mogelijk hoog rendement binnen afzienbare tijd te behalen. Nadat het schema in elkaar is gezet door onze deskundige trainer zal hij of zij dan gelijk de totale prijs met u bepalen. Na goedkeuring door u kan er dan worden overgegaan tot het starten van de eerste les. 

WAAR WORDEN DE TRAININGEN VERZORGD?

De trainingen worden op verschillende locaties binnen Haarlem verzorgd. In samenspraak met u kunnen de beste trainingslocaties worden uitgekozen voor u. Dat wil zeggen dat u zelf mag kiezen uit de bestaande mogelijkheden van plekken waar u het liefst wil trainen. Ook de trainingstijden worden samen met u vooraf afgesproken. Het kan namelijk ook zo zijn dat u naar ons hoofd trainingscenter zal moeten komen, waar er ook trainingsmogelijkheden zijn, voor bepaalde trainingen of dat de trainer bij u op locatie bepaalde trainingen laat verrichten indien de mogelijkheid daartoe hebt.

 

Gerelateerde artikelen

Kies voor de personal trainer in Arnhem voor de beste resultaten

Yoga Enschede is een combinatie tussen lichaam en geest