Rilax
Image default
Telefonie

Altijd bereikbaar als bedrijf

Het is niet altijd even makkelijk om servicegericht bezig te zijn als ondernemer binnen het MKB. Klanten zijn tegenwoordig, om het hard te zeggen, behoorlijk verwend geworden. Ze verwachten op elk moment van de dag dat een bedrijf bereikbaar is op onder andere social media, hun website, per telefoon en per mail. Als een bedrijf nog geen eigen facebook pagina of twitter account heeft, dan is de klant daar niet erg tevreden over, maar zetten ze de stap naar het bellen of e-mailen van een bedrijf. Als ze hier pas laat een reactie op krijgen, zijn ze vaak erg ontevreden over het bedrijf. 

Als we het bekijken vanuit het perspectief van de ondernemer, dan is dit een lastige situatie. Het is namelijk niet mogelijk om de hele dag de telefoon op te nemen als ondernemer, omdat je meetings bij moet wonen en er natuurlijk genoeg andere taken zijn zoals bijvoorbeeld het runnen van je bedrijf. Er zijn dus veel belangrijke dingen te doen die niet mogelijk zijn als je constant bezig bent met het helpen van klanten door de telefoon op te nemen. Het aannemen van een assistent kost teveel geld dus dat is vaak geen optie, of misschien is er gewoon geen ruimte voor. Een assistent die vanuit huis werkt ziet u ook niet zitten, dus wat moet u dan?

U zou eens kunnen denken aan een inbound callcenter. Dit callcenter wordt dan gebeld door de klant op het nummer van uw bedrijf, en neemt voor u de telefoon op. Zo’n antwoordservice is voor ondernemers de ideale oplossing om professioneel contact met de klant te garanderen en ze te helpen bij hun vragen of eventuele klachten en of problemen. Zo hoeft u als ondernemer nooit meer zelf de telefoon op te pakken om een klant te helpen met zijn of haar vragen.

Voor meer info : http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/