Rilax
Image default
Winkelen

Kleurrijke oosterse parasol uit India

Oosterse parasols zijn een traditioneel stuk decoratie dat al eeuwenlang wordt gebruikt in oosterse landen. Ze worden gebruikt als bescherming tegen de zon, maar worden ook veel gebruikt als decoratie. Ze zijn vaak gemaakt van katoen, zijde of papier en komen in een verscheidenheid aan kleuren die variëren van helder oranje tot oceaanblauw. Ze worden vaak gedecoreerd met prachtig gedetailleerde motieven van dieren, bloemen en abstracte patronen. Oosterse parasols zijn een veelvoorkomend element in Chinese, Japanse en Koreaanse decoratie. Ze zijn een geweldig stuk dat een rustieke, kleurrijke aanvulling kan zijn op elk interieur.

Diverse Bali parasols zijn bij Hindi & Bindi te verkrijgen. Een bijzonder mooie oosterse parasol die je niet snel in een tuin of elders op een terras in Nederland tegen zult komen. Daarom kan je wel spreken over een unieke parasol. De modellen die hier te koop zijn, zijn allemaal met de hand gemaakt. Behalve de mooie kleuren zijn deze parasols afgewerkt met een rand van kastjes of schelpen. 

 

Bestel hier een fraaie parasol

Wil jij ook in het bezit komen van één van de mooie oosterse parasol, neem dan een kijkje op de website van Hindi & Bindi en bestel een mooie parasol. Deze modellen zijn momenteel in vier kleuren te bestellen. Wit/crème, zwart, groen en oranje. 

Niet alleen voor deze mooie parasols ben je hier aan het juiste adres. Ook diverse andere producten, zoals een stoffen vlaggenlijn, harembroeken voor zowel de man als de vrouw en kimono’s, schilderijen en veel meer, zijn hier te bestellen.