Rilax
Image default
Woning en Tuin

Een opslagruimte in Rotterdam, wil toch iedereen?

In Rotterdam een opslagruimte vinden is tegenwoordig veel makkelijker gemaakt dankzij Opslagmarkt. Via Opslagmarkt is het namelijk mogelijk om een opslagruimte te huren, maar ook om zelf te verhuren. Nu denk je waarschijnlijk van ja, leuk, maar dat kan toch ook gewoon via Marktplaats of een ander tweedehandsspullen site? Dat klopt, hiermee hoef je geen deel apart te houden voor een commerciële organisatie als Opslagmarkt en kun je zelf gewoon lekker afspraken maken met de klant zonder dat er een derde partij zich ermee bemoeit. Wat dan precies het voordeel is van het verhuren van een opslagruimte in Rotterdam bij Opslagmarkt? Al sla je me dood, misschien verhuren ze zelf wel wat leuks, in de volgende alinea ga ik hier eens naar kijken.

Een opslagruimte in Rotterdam bij Opslagmarkt

In de bovenstaande alinea hebben we al benoemd dat het verhuren van een opslagruimte in Rotterdam via Opslagmarkt totaal nutteloos is. Het kan zijn dat het makkelijker is om een huurder te vinden, maar door het opslagpercentage, leuke woordgrap tussendoor, wat Opslagmarkt pakt kun je prima een maandje later starten met het verhuren van het pand. Natuurlijk is er ook een andere kant van het verhaal, stel je bent op zoek naar een ruimte die je moet huren, dan is Opslagmarkt natuurlijk wel een makkelijk medium waar huurder en verhuurder met elkaar in contact kunnen komen. Ik weet natuurlijk niet of Opslagmarkt de prijs omhoog gooit om zelf een deel te pakken of dat ze een percentage pakken van de oorspronkelijke prijs, maar dit zou je even moeten vragen om te bekijken of het goedkoper is om op zoek te gaan naar een opslagruimte in Rotterdam zonder tussenpersoon of met behulp van Opslagmarkt.

De volgende stap

U heeft deze blog nu gelezen en hopelijk bent u een stuk wijzer over het huren en verhuren van een opslagruimte in Rotterdam. Misschien heb ik u zelfs tot actie gedwongen en gaat u de website van Opslagmarkt bezoeken om de mogelijkheden te bekijken of kiest u er toch voor het zwarte circuit te kiezen, de keuze is aan u. Mijn advies laat ik even achterwege.

Voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Aanbouw

Grote coniferen verwijderen vereist een goede voorbereiding

Stinkend of bubbelend riool