Rilax
Image default
Zakelijk

Denk ook eens aan het milieu!

Kantoormeubelen zijn niet meer weg te denken wanneer je op kantoor aan het werk bent. Het personeel zal hiermee het werk een stuk efficiënter kunnen verrichten. Maar je zal er dan alsnog op moeten letten dat het meubilair geschikt is om de werkzaamheden hiermee uit te voeren. 

Na een periode zal je merken dat de bureaustoelen slijtage vormt. De rugleuning werkt niet meer zoals het hoort en dan nog niet gehad over het zitvlak. Vaak kiest men er dan voor om een nieuw exemplaar aan te schaffen. De kosten hiervoor ligt doorgaans hoger dan wat je in gedachten hebt. Zonde, want je kunt ook kiezen voor tweedehands kantoormeubelen! Kwalitatief net zo goed en een stuk voordeliger dan nieuwe kantoormeubelen. Alleen rest nu nog wel de vraag waar je dit het beste kunt bestellen.

 

Maak kennis met Mauron in Nijmegen! 

Wanneer je op zoek bent naar tweedehands kantoormeubelen, dan ben je bij Mauron aan het juiste adres. Gevestigd in Nijmegen en weet als geen ander hoe dat je moet denken aan het milieu. Doordat zij meubilair in een nieuw jasje steken zal niemand merken dat het hier gaat om tweedehands meubilair. Alsnog van hoge kwaliteit en uiteraard zo goed als nieuw.  

Niet alleen voor een bureaustoel en bureau ben je bij hun aan het juiste adres. Ook voor een complete werkplek en zelfs vergadertafels kun je hier bestellen! Vergeet overigens niet om de showroom eens te bezoeken wanneer je hier behoefte in hebt.