Rilax
Image default
Zakelijk

Wat is Lean Six Sigma?

Dit staat voor een bewezen methodiek om processen duurzamer te maken en te verbeteren. Het biedt een aanpak waarmee bedrijven op een structurele manier hun aanpak kunnen verbeteren en daarnaast ook nog is continu kunnen verbeteren. Hiermee maak je dus beter gebruik van je tijd en besteed je deze nuttiger. Nog meer weten? Lees dan vooral dit artikel door om meer te weten te komen over wat onder andere de voordelen zijn.

Wat zijn de grootste voordelen?

Het grootste voordeel van het volgen van een dergelijke training is dat je aan procesverbetering wint. Het verbetert niet alleen de kwaliteit van je werk, maar daarnaast ook nog eens de snelheid. Een win-win situatie dus uiteindelijk. Het zorgt namelijk voor een bepaalde foutenreductie waarmee je de kwaliteiten verbetert.

Wat zijn de kosten?

Het volgen van een Lean Six Sigma training is niet heel goedkoop, maar dat kan je je waarschijnlijk ook wel voorstellen. Meestal worden dit soort trainingen dan ook betaald door het bedrijf en niet door de werknemer zelf. Het is ten slotte uiteindelijk in belang van het bedrijf als het proces beter en sneller loopt. Voor een training betaal je al gauw in de duizenden euro’s. Het is dan wel afhankelijk welke training je kiest. Iedere training is natuurlijk in prijs verschillend.

Voor meer info :