Een specialist kan u helpen met garantiebanen en een kosteloze bedrijfsanalyse

Bent u voor uw onderneming op zoek naar hulp bij het realiseren van garantiebanen? Dan is het van groot belang dat u de juiste service ontvangt. Wanneer u kiest voor de hulp van een specialist gemaakt WerkgeversServicepunt West-Brabant weet u zeker dat het wel goed zit met de service. De specialist biedt u diverse voordelen. Zo vormt de specialist één aanspreekpunt voor alle informatie op het gebied van regelgeving, subsidies, personeel en de arbeidsmarkt. Daarnaast maakt de specialist een kosteloze bedrijfsanalyse en zorgt deze voor kosteloze werving en selectie. Wilt u bijvoorbeeld garantiebanen creëren binnen uw bedrijf? Dan helpt de specialist bij alles dat met de realisatie daarvan te maken heeft. Zo zorgt de specialist ervoor dat u het juiste personeel vindt voor de garantiebanen en u zich kunt blijven focussen op uw belangrijkste bedrijfsprocessen.

Uitstekende personeelsservice, bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van garantiebanen, bij specialist

Als ondernemer met een eigen bedrijf wilt u zich natuurlijk voornamelijk focussen op het regelen van de belangrijkste bedrijfsprocessen binnen uw bedrijf. Er zijn echter zo veel andere zaken die u ook moet regelen, waardoor u misschien minder aandacht kunt besteden aan uw belangrijkste werkzaamheden. Zo bent u natuurlijk altijd op zoek naar goed personeel om uw openstaande vacatures op te vullen. Wilt u hier zelf niet te veel tijd aan besteden? Dan kunt u een specialist als WerkgeversServicepunt West-Brabant inschakelen. Deze specialist helpt u met de complete personeelsservice, op een maatschappelijk verantwoorde manier, bijvoorbeeld met garantiebanen, en met de benodigde kwaliteit. Bedrijfsanalyse, het zoeken van personeel, het melden van vacatures, het uitbesteden van werk, het realiseren van garantiebanen en het aanbieden van flexibele arbeid: de specialist regelt het voor u.

Wat zijn garantiebanen?

Er wordt de laatste jaren steeds meer gebruik gemaakt van garantiebanen. Wie weet is het ook wel iets voor uw onderneming. Laten we eerst eens uitleggen wat garantiebanen precies zijn. Garantiebanen maken onderdeel uit van de Participatiewet die geldig is sinds 2015. Dit houdt in dat er banen binnen organisaties en bedrijven beschikbaar worden gesteld voor mensen die een beperking hebben. Daardoor kunnen zij niet het wettelijk minimumloon verdienen, maar ze kunnen natuurlijk wel diverse werkzaamheden uitvoeren. Arbeidsgehandicapten zijn vaak zelfs erg enthousiast, loyaal en bereid hun werkzaamheden altijd goed uit te voeren. Dat werkt stimulerend voor het hele team. Als onderneming kunt u deze werknemers in dienst nemen op garantiebanen. Wilt u daar hulp bij? Dan kunt u een specialist als WerkgeversServicepunt West-Brabant inschakelen. Die staat voor u klaar met personeelsservice op maat.

Voor meer info :