Rilax
Image default
Banen en opleidingen

Ingenieur Energie & Technologie

Vlamingen zijn wereldkampioenen afvalscheiding. We gaan richting een circulaire economie, maar ondanks al onze inspanningen is er nog veel niet-recyclebaar huishoudelijk afval.

30 steden en gemeenten werken samen met ISVAG om het niet-recyclebare restafval van haar meer dan 1 miljoen inwoners op een veilige, verantwoorde en milieuvriendelijke manier om te zetten in zoveel mogelijk energie en grondstoffen.

Zo hebben we voor meer dan 25.000 huishoudens elektriciteit opgewekt. Ook leveren we sinds enkele maanden warmte aan het bedrijf. Binnenkort starten we met de bouw van een splinternieuwe energiebron uit de afvalverwerkingsinstallatie, waarmee meer energie wordt opgewekt waardoor de luchtkwaliteit in het gebied sterk verbetert.

We zijn nog steeds op zoek naar energie- en technische ingenieurs om ons team te komen versterken!

ISVAG afvalverwerkingsapparatuur is een energie-intensieve voorziening. Naast het monitoren van het energieverbruik, moeten energie- en technische ingenieurs zich ook richten op de optimalisatie van de energieproductie ter ondersteuning van onderhouds- en productiebegeleiders.

Aanspreekpunt voor alle energiegerelateerde zaken;

Duurzame energieproductie en -opslag en efficiënt en duurzaam energieverbruik;

De energie die wordt geproduceerd door de beste balans;

Slimme en optimale energieverdeling;

  • Je hebt een diploma burgerlijk of industrieel ingenieur met 5 jaar relevante ervaring
  • Je hebt uitgebreide expertise in energieproductie en duurzaamheid, slimme en optimale energiedistributie
  • U begrijpt de energievoorschriften
  • Je hebt affiniteit met de domeinen die procesbeslissingen beïnvloeden: kwaliteit, productie-efficiëntie, veiligheid, haalbaarheid, fasen, …
  • Je bent een bruggenbouwer en gelooft in open communicatie.
  • Je wordt uiteindelijk een ambitieus, innovatief en verantwoordelijk bedrijf, en je geeft niet op. Je hebt echt de mogelijkheid om in actie te komen en een duurzame toekomst voor iedereen te garanderen.

Open communicatie, volledige aandacht voor veiligheid en oprechte trots op onze prestaties weerspiegelen onze werkplek.

Om u snel op weg te helpen, hebben wij flink geïnvesteerd in uw persoonlijke opleiding en training op technisch en persoonlijk vlak.

In ruil voor je inzet krijg je een aantrekkelijk salaris met tal van vakantiedagen en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals maaltijdbonnen, groeps-, ziekenhuis- en poliklinische verzekeringen.


https://www.vindazo.be/vacatures/energie.html