Rilax
Image default
Banen en opleidingen

Monteur

Over de functie

Als elektrisch automonteur ben je vaak onderweg naar de klant, deze werkzaamheden kun je direct thuis uitvoeren of je kunt eerst naar de locatie (omgeving Waddinxveen) om je werkopdracht en benodigde materialen voor de dag op te halen. Het werkgebied van de werkgever is landelijk: van gemeenten tot pretparken en vakantieparken.

Activiteiten in het kader van mechanisch en elektrisch onderhoud van voertuigen zijn onder meer:

Vervang lekke banden, vervang en controleer defecte batterijen of batterijpakketten

Herstel schade (vervang panelen, banden, bumpers)

Voltooi de constructie van elektrische voertuigen volgens de eisen van de klant

Los voertuigstoring op

Overleg met klanten en bereid uit te voeren werkzaamheden voor

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je voor gaat werken is een expert in maatwerkoplossingen voor alle duurzame mobiliteitsbehoeften. Ze hebben duurzame transportoplossingen ontwikkeld voor gemeentelijke, industriële, (stedelijke) distributie, luchthavens, ziekenhuizen, hotels, pretparken, militaire locaties, festivals en groene sectoren. Mbo opleiding elektrotechniek, WTB of automotive engineering heeft de voorkeur, en ervaring met het repareren en monteren van rijbewijs B en affiniteit met techniek (eisen)

Hoog verantwoordelijkheidsgevoel: overwerk is geen probleem, het maandsalaris ligt tussen de 2.400 euro en 3.075 euro, afhankelijk van leeftijd, ervaring of opleidingsniveau. Je krijgt de mogelijkheid om interne opleidingen te volgen. Je krijgt doorgroeimogelijkheden. Je ontvangt 8,33% van je vakantieloon. Krijgt 25 vakantiedagen

https://www.vindazo.nl/keywords/montage-medewerker.html