Rilax
Image default
Dienstverlening

Voordelig een uitstekende schaftkeet kopen

Schaftkeet kopen? Een slim idee! 

Als je als ondernemer in de bouw, bedrijfsleider of voorman regelmatig korte of langere klussen op locatie hebt, is een goede schaftkeet kopen een verstandig idee. Een schaftkeet kopen heeft namelijk flink wat voordelen boven bijvoorbeedl het huren van een keet: 

 

  • 1. Na een eenmalige investering hoef je geen schaftkeet meer te huren voor een tijdelijk project. Dat kan op termijn een flinke bezuiniging opleveren.

  • 2. Een kwalitatief goede schaftkeet kopen is slim, omdat zo’n keet multifunctioneel is. Niet alleen kan jouw personeel in een schaftkeet comfortabel pauzeren, ook kun je een keet benutten als vergaderplek of als veilige opslagruimte voor gereedschappen en machines als de werkdag erop zit.

  • 3. Wie op locatie over een kwalitatief goede schaftkeet beschikt, heeft een goede schuilplek als het slecht weer is of kan de keet benutten om deze – als je uitvoerder of projectleider bent – te gebruiken als tijdelijke kantoorunit.

 

De mooie en voordelige schaftketen

Kleine en grote wagens zijn beiden te vinden op de website van Brouwernijkerk. Eventueel zijn hier ook sanitaire mogelijkheden te vinden. Alle schaftwagens zijn voorzien van duidelijke foto’s waardoor het maken van de keuze een stuk aangenamer wordt. Je ziet exact welke opties er zijn.

 

Meer informatie over het kopen van een schaftkeet:

Bezoek de website van brouwer voor meer informatie. Op de website zijn meerdere mogelijkheden en kan je filterne op het aantal personen dat in de schaftkeet kunnen zitten. Daarnaast is het vast mogelijk om vragen te stellen waar gewenst.

 

Gerelateerde artikelen

Jaarrekening sbr

Je rijbewijs halen onder de 18, dit moet je weten

Hijsbanden kopen en laten keuren door EKH