Rilax
Image default
Alarmsysteem

3 voordelen van beveiligingscamera’s aan de deur

3 voordelen van beveiligingscamera’s aan de deur

Heb je een deurbelcamera nodig? Deurbelcamera’s, geïnstalleerd bij de hoofdingang van een huis, worden steeds populairder vanwege de extra veiligheid en het gemak dat ze bieden. Heb je ook een deurbelcamera nodig? Als er een pakketje bij u is afgeleverd of wilt weten wie er bij u aan de deur komt, kunt u hiervan profiteren.

Betrap inbrekers op heterdaad

Voorkom inbraak of diefstal door de deurbelcamera’s op een eenvoudige plaats te installeren. Camera’s waarschuwen inbrekers dat er een alarm- en beveiligingssysteem is geïnstalleerd dat de criminaliteit afschrikt. Dit kan met name handig zijn in het Amazonegebied, waar pakketten routinematig thuis worden bezorgd en onbeheerd achtergelaten op de stoep van het front.

Veel camera’s bevatten ook functies, zoals een hoge resolutie en opgeslagen afbeeldingen, die de politie kunnen helpen bij het optreden van een incident. Houd betere tabbladen bij u thuis via live camerafeeds online en mobiele meldingen wanneer beweging wordt gedetecteerd.

Gelijk zien wie er voor je deur staat

Controleer wie er aan de deur staat voordat je antwoordt of wanneer jij (of je familie – kinderen of bejaarde ouders) niet thuis bent. Naast videobeelden maken veel deurbelcamera’s ook audiobediening via een intercom mogelijk. Hiermee kun je communiceren met degenen aan de deur zonder het te openen – een coole veiligheidsfunctie voor wanneer je alleen thuis bent of iemand verdacht lijkt.

Deurbelcamera’s kunnen ook ’s nachts geweldig zijn. Met behulp van infrarood- of LED-technologie kunnen sommige camera’s met nachtzichtmogelijkheid beelden met een hoge resolutie van iedereen bij de ingang van een huis vastleggen, ongeacht het tijdstip van de dag. Dit is handig als u ’s avonds gasten verwacht of probeert de oorzaak van een nachtelijke storing te achterhalen.

Verhoog de startwaarde

Uit onderzoek van Coldwell Banker blijkt dat kopers meer belangstelling tonen voor slimme woningen, met name beveiligings- en veiligheidstechnologieën. Woningen die zijn ingeschakeld met slimme technologie, sluiten sneller dan mensen zonder deze technologie. Daarom kunnen camera’s, naast de huidige voordelen voor de veiligheid, ook lonen als uw familie besluit te verhuizen.

Lock Secure

Wij van slotenmaker Amsterdam hebben jarenlang ervaring in inbraakpreventie en beveiligingsapparatuur. Wij zijn onderdeel van Lock Secure, een slotenmaker met landelijke dekking. Dat betekent concreet dat wij werkzaam zijn van Groningen tot aan Middelburg. Naast onze 24-uur service zijn wij ook bereikbaar als u voor een dichte deur staat en naar binnen wilt komen. Behoefte aan een veiligheidscheck? Dat kunt u ook bij ons aanvragen. Zo weet u dat u veilig zit.

Voor meer info : https://www.locksecure.nl/slotenmaker-amsterdam