Rilax
Image default
Alarmsysteem

Licht sensor tegen inbraak

Schaduwen en de nacht zijn de vrienden van inbrekers maar licht is hun vijand. Licht moet je dan ook tegen hun gebruiken en het is een heel effectieve middel om woninginbraken te bestrijden. Door een slotenmaker Den Haag bedrijf in te huren om verlichting te plaatsen met sensoren kun je woning beschermen.

Hoe werkt het?

De slotenmaker installeert lampen met een beweging sensor of hitte sensor rondom de woning. De lampen gaan vervolgens aan wanneer er iemand te dichtbij de woning komt en worden helemaal verlicht. Wanneer de inbrekers in fel licht staan gaan ze er natuurlijk meteen vandoor. Het licht is zo fel dat ze meteen opvallen en door de buren worden opgemerkt. Het licht gaat pas uit wanneer ze uit het bereik van de sensor zijn.

Prijs van de lampen en sensor

Wanneer je bij een slotenmaker Den Haag het pakket afneemt zit de installatie ervan er gratis bij. Je betaalt een totaalprijs voor de lampen, sensoren en de installatie ervan. Hoeveel dit gaat kosten is verschillend per slotenmaker Den Haag maar je kunt hiervoor wel een offerte aanvragen. Als je meteen een offerte wil aanvragen klik hier of bezoek een van de onderstaande websites.