Rilax
Image default
Electronica en Computers

Crumbbase, helpende hand voor jou en je klant

Om een winkel goed te kunnen laten lopen zal je veel tijd en moeite in de zaak moeten steken en goed inzicht moeten krijgen in je klanten. Wat een erg belangrijk gegeven is voor winkels is een inzicht in jouw bezoekers. Met een goed inzicht kan er goed worden gekeken wat er goed gaat en waar er verbeterpunten zijn. Er zijn speciale technieken ontwikkeld die jou als winkelier zijnde een heel goed inzicht kunnen geven in jouw bezoekers en passanten. Dit is erg belangrijk en handig om te weten  en daar zijn een paar verschillende manieren voor. Er zijn allerlei statistieken beschikbaar met systemen die hiervoor ontwikkeld zijn en deze statistieken zijn erg interessant voor de winkeliers om te weten en hebben er daadwerkelijk ook veel aan!

Crumbbase is dus zo’n bedrijf die jou van hele belangrijke statistieken kan voorzien en als winkelier zijnde is het een aanrader als je in de retail werkt. De gegevens die dan beschikbaar worden gesteld heten retail analytics. Retail analytics zijn statistieken voor de retail waarbij je in dit geval het gedrag van klanten kunt zien. Als bezoekers de winkel betreden kunnen met Wi-Fi sensoren de looproute winkel berekend worden en kan de winkelier zien waar de bezoekers zich het meest bevinden in de winkel. Dit kan liggen aan interessante artikelen bijvoorbeeld, maar ook aan de ruimte die daar is. Deze sensoren pakken alleen Wi-Fi signalen op van de smartphones waarbij Wi-Fi ook daadwerkelijk bij staat ingeschakeld. Als het uitgeschakeld staat bij bezoekers zal dit niet terugkomen in de statistieken, aangezien het niet gemeten kan worden. Daarnaast kan er worden gezien hoelang de bezoekers in de winkel aanwezig zijn en of er eventueel een aankoop wordt gedaan.

Met deze informatie kunnen winkeliers heel veel gegevens te weten komen en gebruiken voor de winkel. Deze techniek heeft veel pluspunten en zal jouw winkel alleen maar ten goede komen!

Voor meer info : http://www.crumbbase.nl/

Gerelateerde artikelen

De voordelen van een IPTV kopen