Rilax
Image default
Vakantie

All over Tours helpt je een unieke vakantie samen te stellen

Heb jij interesse in een vakantie op de Seychellen? Als je boekt bij All over Tours kun je La Digue en Praslin combineren in één reis. Praslin is echt een paradijs. Het staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst. De stranden, de natuur, de dieren en de bewoners: ze geven je allemaal het ultieme Bounty-gevoel. Als je op La Digue bent, waan je je in een rustig en idyllisch verleden. Per ossenwagen kun je bijvoorbeeld het eiland verkennen.

Het hoogste punt van La Digue, Mont Belle Vue, ligt op 333 meter. De meeste mensen wonen in kustdorpjes als La Réunion en La Passe. De stranden zijn uniek, met name Anse Source d’Argent is populair. La Digue is een geliefd decor voor internationale speelfilms. Het is vooral ook een relaxed eiland met weinig auto’s. Er wordt veel gefietst.

De hotels zijn bescheiden en er is zelfs een camping. Het grootste eiland van de Seychellen is Mahé, daarna volgt Praslin. Er wonen circa 6500 mensen. Het tropisch woud van Praslin is prachtig, net als de parken Vallée de Mai en Praslin National Park. Op het eiland leven veel hagedissen en kikkers.

Bij All Over Tours kun je zelf je vakantie samenstellen. Samen met onze specialisten kies je de bestemming & accommodatie naar wens. Luxe verblijven, ver weg van de massa, mogen natuurlijk niet ontbreken!

Australië? Noosa!

Op vakantie naar Noosa Australië, heb jij er zin in? Het Noosa district bevindt zich aan de oostkust van Australië in Queensland. Noosa Heads is een populaire plaats in dit gebied. Je kunt er surfen, luieren op het strand en heerlijk uit eten.

In Little Humid Restaurant kun je terecht voor een lunch en een diner. Het eten, de bediening, de prijs-kwaliteitverhouding en de sfeer worden positief beoordeeld. Zoek je een betaalbare plek dan is Betty’s Burgers & Concrete Co. een tip. Je kunt er dagelijks terecht voor een snelle hap. Gusta heeft lokale gerechten op de menukaart staan met veel vis en zeevruchten. In de hoofdstraat van Noosa Heads, Hastings Street, kun je goed shoppen.

Wil je meer leuke tips van onze Australië specialisten? Ben je benieuwd wat je nog meer kunt doen als je een vakantie naar Noosa boekt via All Over Tours? Meer info over deze en andere vakantiebestemmingen vind je op www. allovertours .nl. Je kunt ook bellen met +31 813 31 90 23. Tip; bekijk eens onze bijzondere voorbeeldreizen en laat je inspireren!

Voor meer info : https://www.allovertours.nl

Gerelateerde artikelen

Op reis naar Gran Canaria

Tips voor het auto rijden op curacao

Goedkoop overnachten met een last minute vakantie