Rilax
Image default
Zakelijke dienstverlening

Lees hier alles over Surlogic in Boxtel

Een eigen webshop beginnen is nog nooit zo makkelijk geweest. Tegenwoordig kunt u namelijk een groot gedeelte van de werkzaamheden uit handen geven. We hebben het dan vooral over het logistieke gedeelte van het werk. Surlogic kan u namelijk helpen met een groot gedeelte van uw werk. Wij gaan u laten zien hoe wij dit precies voor u kunnen realiseren en waarom dit een ideale manier is om wat werk uit handen te geven.

Wat kan Surlogic voor u doen?

Bij een webshop komt natuurlijk een hoop kijken. Allereerst kiest u een product wat u wilt verkopen en is het handig om een voorraad van dit product te hebben. Wanneer u namelijk geen voorraad heeft, kunt u niet zo snel leveren als u zou willen. Surlogic is een bedrijf wat u kan helpen met e-fulfilment. Dat is namelijk een groot deel van de logistieke werkzaamheden die passen bij uw bedrijf. U hoeft hierdoor zelf geen voorraad van het product te hebben. Die houden wij namelijk voor u bij. Vervolgens wordt er een bestelling geplaatst. Wij zorgen ervoor dat de producten vanuit ons magazijn op tijd verzonden worden naar de klant. Ook kunt u hierdoor vaak een kortere bezorgingstijd maken en kunt u er zelfs voor zorgen dat de verzendkosten goedkoper worden. Wanneer de klant alsnog ontevreden is over het geleverde product, kunnen wij ook de retouren regelen. Het enige wat u merkt is dat u aan het eind van de maand een net overzicht krijgt van alle bestellingen die wij verzonden hebben en met natuurlijk nog veel meer informatie.

Waarom Surlogic in Boxtel inhuren

Waarom zou u gebruik maken van e-fulfilment? Allereerst omdat het u heel veel tijd scheelt. Het logistieke gedeelte van uw werk is namelijk best een hoop werk. Wilt u op tijd leveren dan zult u dus een hoop voorraad ergens moeten kunnen opslaan en moet u soms meerdere keren op een dag naar het postkantoor rijden. Dat is namelijk de enige manier waarop u dan op tijd uw producten kunt leveren. Wanneer u ons inschakelt, heeft u tijd over. Wij realiseren dus alles wat betreft het opslaan en verzenden van de producten. Hierdoor kunt u uw tijd gebruiken om bijvoorbeeld meer te doen aan marketing of reclame voor uw product. Daar komt ook bij kijken dat een e-fulfilment in contact is met een postbezorger. Hierdoor kan deze in sommige gevallen lagere tarieven hanteren voor het verzenden van producten. Al met al kunt u door ons in te schakelen dus een hoop meer service bieden en heeft u daardoor ook nog eens tijd over. Absoluut de moeite waard om te overwegen wanneer u een eigen webshop wilt openen om uw producten te verkopen.

https://surlogic.nl/