Rilax
Image default
Aanbiedingen

De oppervlakte van uw bedrijfspand verdubbelen of zelfs verdrievoudigen?!

De oppervlakte van uw bedrijfspand verdubbelen of zelfs verdrievoudigen?!

Komt u ook ruimte tekort? Kunt u uw goederen en overige spullen niet eens meer fatsoenlijk opslaan? Of zitten uw kantoormedewerkers nog net niet bij elkaar op schoot? Zou u de oppervlakte van uw bedrijfspand daarom graag willen verdubbelen of zelfs verdrievoudigen? Lees dan even verder want in deze blog geven wij u een zeer bruikbare tip zodat ook u binnen een handomdraai meer ruimte kunt creëren en dat allemaal zonder verbouwen of verhuizen!

 

Denk niet in de breedte maar in de hoogte

Veel ondernemers denken bij het uitbreiden van hun bedrijfspand in de breedte en niet zozeer in de hoogte. Vaak wordt er geaasd op een aangrenzend of nabijgelegen pand, in de hoop dat die op korte termijn ter beschikking komt. In sommige gevallen zijn er op het eigen terrein nog mogelijkheden om uit te breiden. Ook hier wordt er veelal in de breedte gedacht en niet in de hoogte, terwijl er juist in de hoogte vaak veel winst te behalen valt. Denk bijvoorbeeld aan een magazijn met een metershoog plafond waarbij de ruimte onder het plafond onbenut blijft. Ontzettend zonde! Maar gelukkig bestaat ook hier een oplossing voor.

 

Creëer meer ruimte met een tussenvloer

De oplossing waar we op doelen is een mezzanine vloer van Nolte Opslagsystemen. Dit is een stalen zelfdragende constructie die geplaatst kan worden tussen twee al bestaande verdiepingen. Om die reden wordt het ook wel een tussenvloer, etagevloer of verdiepingsvloer genoemd. Omdat het een zelfdragende vloer betreft, gaat er geen bestaande ruimte verloren. Zo profiteert u optimaal van ruimtewinst! Tijdelijk of permanent, want een tussenvloer is zeer eenvoudig te monteren, demonteren en verplaatsen. Ook kan de vloer verder uitgebreid worden wanneer gewenst.

 

Bijkomende voordelen van een mezzanine vloer

Het belangrijkste voordeel van een mezzanine vloer is natuurlijk de extra ruimte die ermee verkregen wordt. Daarnaast kent een dergelijke vloer ook enkele andere bijkomende voordelen. Zo zult u bijvoorbeeld minder geld kwijt zijn aan verlichting want door de gebruikte materialen wordt het binnenvallende licht goed weerkaatst. Dit kan u een besparing van zo’n 43 procent opleveren op uw verlichting. Daarnaast kan de constructie gebruikt worden als kabelgoot. Dit levert bijna 11 procent kostenbesparing op. Tel uit die winst!

 

http://www.noltemezzanine.nl/