Rilax
Image default
Auto’s en Motoren

BTC scooter: voor ieder wat wils!

De BTC scooter komen uit een familiebedrijf dat al meer dan tien jaar een begrip is in zowel de nationale als internationale scooterwereld. De BTC scooter is een ideaal vervoersmiddel voor zowel buiten als binnen de stad: de scooter is zuinig in verbruik en gemakkelijk te parkeren in de drukte die de stad met zich mee kan brengen. De scooters van BTC staan bekend om hun uitstekende kwaliteit-prijsverhouding en het bedrijf zelf wordt geroemd om haar hoge professionaliteit in after-sales.

BTC scooters: verschillende stijlen

Polder scooters heeft een breed scala aan BTC scooter modellen. Of u nu houdt van stoer, retro, sportief of modern: er is altijd wel een scooter die bij u en uw wensen past. Wanneer u zelf niet goed weet welke scooter voor u het meest geschikt is staan onze medewerkers u graag te woord met deskundig en eerlijk advies. Veel van onze scooters zijn direct uit voorraad leverbaar: u kunt dus na uw bezoek gelijk op de scooter naar keuze naar huis rijden!

De scooters van BTC staan bekend om hun uitstekende kwaliteit-prijsverhouding. Zo rijdt u uw eigen BTC scooter al vanaf 699 euro. Tel hierbij de standaard motorgarantie van drie jaar op en u zult het met ons eens zijn dat het zeker te overwegen is om een BTC scooter aan te schaffen.

De scooters zijn zuinig in gebruik, wendbaar en makkelijk te parkeren. Ideaal voor in de drukte van de stad, waar parkeerplekken soms schaars kunnen zijn.

Mocht uw scooter onverhoopt iets overkomen, dan kunt u bij Polder scooters ook terecht voor reparaties en ander onderhoud.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Bent u na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden naar de scooters van BTC? Heel begrijpelijk! In één van onze Polder scooters vestigingen staat ons vakkundig personeel klaar om u te helpen bij de aanschaf van uw eigen exemplaar.

Wanneer u een nieuwe scooter wilt rijden, maar de aanschaf ervan niet in één keer wilt betalen is leasen ook een optie die wij bij aanbieden. Voor een vast bedrag per maand kunt u genieten van de voordelen die het scooterrijden met zich meebrengt.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar. Tot ziens bij Polder scooters!

Voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Professionele onderdelen VW Kever en VW Bus van Paruzzi

Hoe kan je, je schadevrije jaren opvragen?

Ben jij opzoek naar een goede rijschool in Amsterdam? Schakel dan Rijschool Caland in