Rilax
Image default
Bedrijven

Belastingadviseur Eindhoven

Hulp bij mijn belastingaangiften

Het is weer lente en dat betekent dat er belastingaangiften gedaan moeten worden. Zelf ben ik hier niet bepaald een held in. Ik heb mijn eigen bedrijf in de elektrotechniek en hou me liever met andere dingen bezig. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een belastingadviseur die me hierbij kan helpen. Na wat rondneuzen kwam ik uit bij het in Eindhoven gevestigde Salkin Finance. Zij zijn een administratiekantoor dat naast boekhouding en fiscale zaken ook financieel advies en bedrijfsadvies op maat bieden.

Een kostenneutrale en strategische adviseur voor mijn bedrijf

Hoewel ik in beginsel enkel op zoek was naar een belastingadviseur, zie ik het uitbesteden van mijn boekhouding in zijn geheel bij nader inzien ook wel zitten. Bij Salkin Finance ben ik als kleine onderneming daarvoor aan het juiste adres. Hun dienstverlening bestaat uit het consulteren over de bedrijfsvoering. Deze kunnen zij optimaliseren. De boekhouding en fiscale zaken zitten bij hun dienstverlening gratis inbegrepen. Mooi meegenomen dus!

  • Kostenneutraal en financieel bedrijfsadvies
  • Geautomatiseerde boekhouding
  • Strategisch advies
  • Complementaire partner
  • Geoptimaliseerde bedrijfsvoering

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Nadat ik contact met hen opnam werd ik uitgenodigd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek onder het genot van een kop koffie. Tijdens het gesprek werd hun dienstverlening nader toegelicht. Ook werd mij een scherpe offerte voorgelegd. Eigenlijk ben ik al wel overtuigd. Grote kans dus dat ik daar binnenkort akkoord op ga geven.

Voor meer info : https://salkinfinance.com/

Gerelateerde artikelen

Boeren steeds minder actief

De juiste bewakingscamera voor het juiste doel

De reden van ons bestaan?