Rilax
Image default
Bedrijven

Je bedrijf laten groeien met SEO

Niemand zei dat het gemakkelijk zou zijn om je bedrijf te laten groeien. U bent klaar voor de uitdaging. Je hebt gewoon een plan nodig.

Je hebt het juiste team, het product of de dienst. Nu is het gewoon een kwestie van uw merk voor meer mensen te krijgen.

Niet zomaar mensen. De juiste mensen.

U weet het? Degenen die je kunt veranderen in levenslange klanten.

Dat is waar SEO reclame komt in beeld. Het is de manier om het woord eruit te krijgen. Groeien uw bedrijf sneller en kosteneffectiever dan je zou kunnen op een andere manier.

Hier is hoe het wordt gedaan.

Waarom SEO Reclame?
Meer dan 1 biljoen zoekopdrachten gebeuren elke dag. Bijna 75% van hen zijn via Google. Meer dan 50% van het zakelijke websiteverkeer komt binnen via deze zoekopdrachten.

Klinkt verbazingwekkend. Gratis verkeer, toch?

Er is een addertje onder het gras.

Je wist dat er zou zijn.

De website aan de top van de organische zoekopdrachten krijgt meer dan 1/3 van de organische klikken in zoekopdrachten. “Organisch” is een term die gebruikt wordt door online marketeers. Het betekent de reguliere zoekresultaten. Google krijgt om te beslissen wie de top 3 sites zijn in de organische resultaten.

Niet in een van die top 3 organische zoekspots? Hoe zit het met jou? Nou, uw aandeel in organisch verkeer is bijna onbestaande.

Bekijk de organische zoekresultaten voor “Dierlijke Schildpadden”.

seo reclame

Iets bijzonders opgemerkt over de top 2 aanbiedingen?

Ooit gehoord van PetSmart? Dat is een groot nationaal merk.

Grote bedrijven geven miljoenen uit om die topplekken op te eisen via SEO. Dat is zoekmachine optimalisatie.

SEO is van vitaal belang voor het succes op lange termijn van uw website en die van hen.

Maar sommigen kunnen gebruik maken van trucs en tactieken om die topplekken te verdienen. Zelfs wanneer ze dit soort geld uitgeven, duurt het nog steeds maanden tot een jaar om zelfs maar naar pagina een te komen.

De meeste kleine bedrijven hebben niet zoveel tijd om te wachten. Ze hebben niet het geld om te investeren met de rendementshorizon zo ver weg.

SEO Advertising lost dit probleem op
SEO reclame is anders. Het brengt u direct naar de top van de zoekopdrachten. Maar het richt zich ook op het verdienen van u die topplekken voor organisch verkeer. Het is de tweeledige strategie die u nodig hebt voor groei en succes op lange termijn.

Je vecht niet met grote bedrijven om snel die top organische spots te verdienen. Maar je wordt nog steeds gezien.

U bepaalt uw eigen budget en bereikt snel het juiste publiek met de juiste boodschap. Maar u investeert tegelijkertijd in een lange termijn, meer kosteneffectieve, organische strategie.

Wat is SEO Advertising?
Er zijn twee belangrijke kanten aan SEO reclame. Het omvat het optimaliseren van uw website, zodat deze beter zichtbaar is in organische zoekopdrachten. Maar het erkent dat, tenzij je miljoenen te besteden hebt, het kost tijd om te stijgen in de gelederen. Hierdoor wordt het aangevuld met pay-per-click reclame.

Samen vormen ze het dynamische duo van marketing. Het zijn erwten in een peul. Een machtig koppel. Hoe je het ook wilt noemen. Het werkt.

Pay Per Click (PPC) Advertising
Google, en andere zoekmachines zoals Bing, zullen u in staat stellen om te betalen om bovenaan te staan bij de zoekopdrachten. Als het klinkt als een schijnvertoning, hoor dit dan. Je betaalt niets als ze niet op je advertentie klikken.

Dat klopt. Je maakt een geweldige advertentie die mensen willen aanklikken. En zodra ze terug op uw site zijn, zet u die klik om in een betalende klant.

Er is geen enkele manier om meer websiteverkeer sneller te krijgen dan dit.

seo reclame

Misschien niet zo snel. Maar het is als onmiddellijke naamsbekendheid.

Er is meer. Deze advertenties verschijnen alleen als iemand zoekt naar wat u aanbiedt. PPC-reclame is zeer gericht. Het is hoge intentie verkeer trechterde het verkeer rechtstreeks naar uw website.

PPC Reclame kan worden aangepast en geperfectioneerd na verloop van tijd. Maar u zult direct zien dat bezoekers in uw website komen. We zullen iets meer praten over hoe we al dit verkeer later kunnen omzetten in betalende klanten.

SEO Uw website
SEO is wat u met uw eigenlijke website doet. Zoekmachines zoals Google beoordelen uw website voortdurend. Ze willen weten of u een goede klantervaring biedt. Ze proberen te bepalen of u een betrouwbare website bent. Hoe beter u kunt aantonen dat uw site dit doet, hoe beter uw zichtbaarheid zal worden.

Er zijn veel strategieën gebruikt om dit te doen. Hier zijn de basisprincipes die u moet weten:

Wees echt duidelijk over wie uw doelgroep is. Als u de verkeerde mensen naar uw website aantrekt, zullen ze vertrekken. Dat is geen goede ervaring.
Creëer en publiceer website content rond uw doelgroep.
Gebruik content om klanten te bereiken in verschillende fasen van de reis van hun koper. Dit helpt hen om de volgende stap te zetten.
Bouw een responsieve website (snel, mobiel-vriendelijk, gemakkelijk te navigeren)
Bouw uw autoriteit online op via netwerken (websites in de industrie, sociale media).
Uw online reputatie beheren

Het optimaliseren van uw website voor zoekmachines is een duurzame marketingstrategie. Het betaalt u vele malen terug voor een lange periode van tijd. Maar het vereist wel een eerste installatie en doorlopend onderhoud. Voor een gloednieuwe site duurt het doorgaans 12+ maanden om significante resultaten te behalen. Maar u zou binnen 6 maanden wat beweging moeten zien.

https://ralfvanveen.com/seo-enschede/

Gerelateerde artikelen

Uw voegen als nieuw

Sportschoenen casual?

Hoe manage ik mijn personeel