Rilax
Image default
Bedrijven

Pogingen om het proces te verbeteren

Processen zijn er om alles in goede banen te laten te lopen. Het is daarom uiterst belangrijk dat deze dan ook goed verlopen. Als er een fout in het proces zit heeft iedereen die hieraan mee werkt er last van. Dit zorgt voor frustratie en afkeer tegen de gemaakte fouten. Men is daarom constant bezig om het proces te verbeteren. Er zijn verschillende doeleinden die gesteld kunnen worden voor procesverbeteringen. Zoals; kostenbesparing, snelheid en betere service. Een kostenbesparing in een proces kan ervoor zorgen dat andere schakels in een proces meer werk te doen hebben. Wel maakt dit het mogelijk de kosten te drukken, dit is voor de producent en of eigenaar een goede uitkomst. Een proces meer snelheid geven en een betere service is vaak voor consumenten en klanten van het bedrijf een positieve uitkomst. Dit zorgt ervoor dat zij beter behandeld worden.

Zo kunnen verschillende processen geholpen worden door een toepassing waarbij een machine iets automatisch doet. Zo kan off line coderen ervoor zorgen dat er doorgewerkt kan worden, zonder dat er veel personeel aanwezig is. Ook tijdens andere problemen zal het proces verder blijven gaan. De printers van bepaalde codes kunnen daarom altijd blijven doorgaan. Denk daarbij aan verpakkingen van producten, dozen worden zo gemarkeerd en kunnen gemakkelijk terug gevonden worden.

Veel bedrijven bieden hun producten aan in folies. Daarom is het belangrijk dat deze worden bedrukt zodat de consument deze herkend. Maar ook producten die bestemd zijn voor een ander bedrijf hebben veel baat bij een afdruk op de folie, zo kunnen zij direct zien welk product zij in handen hebben. Een folie printer zorgt er dan ook voor het proces op dit gebied optimaal verloopt. Zo worden de codes op het folie gedrukt en weet men, waar deze spullen liggen, waarvoor deze gebruikt worden en waar ze heen gestuurd moeten worden.

Voor meer info : http://www.kba-metronic.com/

Gerelateerde artikelen

Wat is een IPTV?

Rechten studeren?

Voordelen van ontslag met wederzijds goedvinden