Rilax
Image default
Bedrijven

Prijs van een lichstraat

Je kunt niet rekenen op vaste lichtstraat prijzen want iedere bouwbedrijf heeft een eigen manier van werken en een eigen manier van tarieven berekenen. De lichtstraat prijzen verschillen ook afhankelijk van de maten en soort. Voor ene duidelijk prijsoverzicht is het verstandig om een offerte aan te vragen.

Voor een het installeren van een lichtstraat moet er veel werk gedaan worden en de prijzen hiervoor zijn verschillend. Het is niet alleen de lichtstraat die je laat bouwen maar de woning moet ook aan gepast worden. Het bouwbedrijf moet een stuk van het dak verwijderen en het aanpassen voor het plaatsen van de lichtstraat. Er zal dan ook een expert langs gestuurd worden om te kijken naar het dak. De expert moet kijken wat voor gewicht het dak aan kan en wat er aangepast moet worden of het eventueel te versterken.

Aan de hand van alle informatie die de expert verzamelt kan er een offerte opgemaakt worden en de lichtstraat prijzen berekend worden. Je betaalt dus niet alleen voor de lichtstraat maar ook voor alles eromheen. Veel mensen onderschatten de kosten voor het plaatsen ervan en denken dat het aanpassen van het dak makkelijk gaat. Dit is echter niet het geval en bij oude woningen gaat dit nog lastiger.

Voor meer info :