Rilax
Image default
Bedrijven

Uw voegen als nieuw

Om een badkamer schoon te houden is het belangrijk om minimaal 1 keer per week schoon te maken. Het is vaak een vervelend klusje om te doen maar het frisse gevoel is achteraf toch wel fijn. Ook is het fijn om vervolgens te kunnen genieten van een schoon en lekker ruikende badkamer. Ook geeft het wel voldoening om iets schoon te maken. Echter heeft een badkamer wat meer aandacht nodig dan andere kamers. Dat komt dan bijvoorbeeld omdat de voegen badkamer niet helemaal schoon zijn geworden. Vaak verliezen voegen na een tijdje hun kleur, waardoor de badkamer wel schoon kan zijn maar er alsnog vies uit kan zien.

Dit is op diverse manieren op te lossen. Zo kan je diverse huismiddeltjes proberen die bij sommige mensen effectief bleken te zijn. Je kan het ook professionelere aanpakken door bijvoorbeeld een set van voegXpert te gebruiken. Deze set is speciaal gemaakt om voegen weer hun originele kleur te geven, of juist een andere kleur te geven. Zo is voegen wit maken super simpel en heeft u snel weer een frisse badkamer.

Vaak is het in oudere badkamers ook zo dat hoe veel je ook schoonmaakt, door de verkleuring en veroudering van tegels en verf ziet het er altijd viezig uit. Iedereen die een beetje motivatie heeft om aan de slag te gaan en de handen uit de mouwen te wilt steken is in staat om het pakket te gebruiken. Verder is het handig wanneer je het huis aan het opknappen bent of als je zelfs bezig bent met de verkoop van je huis.

Wat betreft de voegen set zorgt het niet alleen ervoor dat je voegen weer eruitzien als nieuw, maar ook zal er een waterdichte laag worden aangebracht. Dit zorgt onder andere voor tegels die langer meegaan en een verkleining van de kans op schimmels tussen voegen en tegels.

 

Voor meer info : https://www.voegxpert.nl/