Rilax
Image default
Bedrijven

Welke shampoo werkt voor jou

Ieder haar is anders, hier komt dus ook per haarsoort een andere top haarverzorging Delft bij kijken. Onder haarverzorging valt een van de belangrijkste dingen, shampoo. Maar hoe weet je welke shampoo er bij jou haar soort past.  

Shampoo is voornamelijk bedoelt om het haar te reinigen, vet en dode huidcellen moeten worden verwijderd om het haar schoon te houden. Als dit het enige is wat een shampoo doet zal het haar erg droog en stug worden, dit is niet helemaal de bedoeling. Gelukkig is er tegenwoordig voor ieder haartype wel een passende shampoo te vinden. Je hebt een basisshampoo, shampoo tegen roos, volume shampoo en noem het maar op. 

Basisshampoo wordt vaak gebruikt voor het dagelijkse gebruik, deze zijn voornamelijk bedoelt om het haar te reinigen en het gebruiken van een conditioner achteraf wordt dus aangeraden.  
In verzorgende shampoos zijn veel meer ingrediënten toegevoegd. Denk hierbij aan een care of een glansshampoo.  
Bij volumeshampoo is de bescherming meestal beperkt en ligt de focus vooral op het reinigen van het haar zodat het haar niet te zwaar wordt.  
Intensief reinigende shampoos zijn minder mild en zijn ervoor gemaakt om extra vet van de hoofdhuid te verwijderen. 
Als je last hebt van roos raden we aan een anti-roos shampoo te gebruiken, deze shampoos werken goed tegen het gist op je hoofdhuid en voorkomen zo roos in de toekomst. 

Maar welke shampoo past nou het best bij jou haar? Heb je kort haar dat niet is beschadigd kun je het best gaan voor een basisshampoo. Is je haar lang, geverfd of dof is het de beste optie een verzorgende shampoo te gebruiken. Bij dun en fijn haar kun je het best gaan voor een volume shampoo om het haar minder futloos te maken. Bij vet haar is een intensief reinigende shampoo de beste optie, hierdoor zal je haar minder snel vet worden. Bij een droge huid met schilfers ga je natuurlijk voor een anti-roos shampoo! Ga voor  kapper Delft.

Voor meer info : http://onekappers.nl

Gerelateerde artikelen

Een eigen huis ontwerpen?

Boekhouder Eindhoven

Een mooie rieten kap voor je huis