Rilax
Image default
Bedrijven

Zwarte kleren verf houden

Bent u een liefhebber van zwarte kleding? Bestaat uw kast uit merendeels zwart? Dan heeft u waarschijnlijk ook vaak het probleem dat uw zwarte kleding verkleurt. Vaak wordt het dan bruin of grijs. Als u dan verschillende kleuren zwart combineert ziet het er niet meer uit. Er is dan ook niks beters dan een nieuw kledingstuk wat nog helemaal mooi en donker zwart is. Helaas is het niet altijd mogelijk om kleding te vervangen wanneer het een beetje verkleurt. Door de zon en door het wassen gaat het ontzettend snel bij zwarte kleding. Het is dus een vrij kostbare hobby om alle verkleurde zwarte spullen direct te vervangen. Toch zijn er een paar dingen die u kunt doen om dit probleem aan te pakken.

 

Gelukkig zijn er een aantal oplossingen voor zwarte kledingen. Zo kunt u bijvoorbeeld om te beginnen speciale wasmiddelen gebruiken die zijn geproduceerd om zwarte kleding zwart te houden. Er is niet direct effect, maar op lange termijn zou u wel verschil moeten merken.  Dit is dan voornamelijk voor kledingstukken die in de was kunnen. Daarnaast bestaan er verschillende verf die u toe kunt voegen aan uw wasprogramma. Hierdoor verft u als het ware uw kleding opnieuw waardoor het weer gloednieuw eruit komt. Let er wel op dat u uw wasmachine daarna moet spoelen om er zeker van te zijn dat alle verf eruit is.

 

Uw schoenen daarentegen gooit u misschien liever niet in de wasmachine. Dit is vaak een gedoe en daarnaast zorgt het wassen juist van het verkleuren van uw spullen. Als u toch weer uw schoenen helemaal zwart wilt hebben kunt u het beste uw schoenen een likje verf geven. Dit klinkt misschien raar maar er is speciale verf beschikbaar voor schoenen. Zo kunt u schoenverf zwart gebruiken voor leer en andere stoffen. Voor iets gevoeligere stoffen zoals suede kunt u betere suede verf zwart gebruiken.

Voor meer info : https://www.leerverfshop.nl

Gerelateerde artikelen

Heb je veel schulden en hulp nodig?

Een mooie rieten kap voor je huis

Laat Elektricien Eindhoven 040 je meterkast professioneel vervangen