Rilax
Image default
Management

Best small business ideas 2022

Beste kleine zakelijke ideeën 2022

 

1. Tutor

Bijna elk kind heeft toegang tot bijles nodig op een bepaald punt in hun academische carrière. Bovendien is bijles geven niet alleen een veelgevraagd beroep, maar kun je gemiddeld tot $40 per uur verdienen als privéleraar. Dus, als je vloeiend bent in een vreemde taal, of je blinkt uit in wiskunde, wetenschap of schrijven, stel jezelf dan aan als freelance bijlesgever voor studenten van alle leeftijden in je lokale gemeenschap.

 

Of nog beter, neem je even gekwalificeerde, leergierige vrienden mee en richt een full-service bijlesbedrijf op. Door een verscheidenheid van onderwerpen aan ouders in uw buurt aan te bieden, zult u snel een klantenbestand opbouwen dat u graag betaalt voor uw hulp bij het bereiken van de best mogelijke academische resultaten.

 

2. Kinderopvang

Als je een ouder bent die vanuit huis wil werken of gewoon iemand die graag met peuters werkt, kan het starten van een kinderdagverblijf een geweldige optie voor je zijn. Het proces van het worden van een vergunning voor kinderopvang is relatief eenvoudig, maar wees ervan bewust dat de eisen verschillen per staat. Steden, dorpen en gemeenten hebben soms ook hun eigen regels.

 

3. Zorgverlener voor senioren

Nu de babyboomgeneratie ouder wordt, hebben steeds meer senioren behoefte aan thuiszorg. Deze behoeften variëren van medisch specifieke eisen tot eenvoudig gezelschap of hulp bij het koken, opruimen of vervoer van en naar afspraken. Dit is een geweldige optie voor iedereen met verpleegkundige ervaring die graag voor zichzelf wil gaan werken.

 

4. Tolk of vertaler

Als je meerdere talen spreekt, is dit een makkelijke en goedkope manier om een bedrijfje te beginnen waar je die vaardigheden kunt gebruiken. Als u tolk of vertaler wordt, kunt u werken met particulieren, bedrijven of zelfs gewoon online klanten – vertalen van vergaderingen, telefoongesprekken, artikelen en meer. Als je met steeds meer klanten succesvol samenwerkt, zullen ze zich tot je blijven wenden als ze dit soort diensten nodig hebben – en bovendien zul je je taalvaardigheden blijven ontwikkelen.

 

5. Schoonmaken van het huis

Iedereen wil graag een schoon huis. Als je een goede werkethiek hebt en je bent bereid om je handen vuil te maken, dan kun je goedkoop een schoonmaakbedrijf beginnen. Of, als je dromen van een grotere onderneming, huur een paar werknemers of aannemers en je kunt meerdere schoonmaakteams te beheren. Overhead kan apparatuur, marketingkosten en lonen voor personeel omvatten, maar anders is het starten van een schoonmaakdienst een relatief goedkope onderneming.

 

6. Auto-reparatie

Van olieverversingen en motorreparaties, tot bandenservice en carrosserie, tot grondige interieur- en exterieurreinigingen, autoreparatiebedrijven hebben het hele spectrum van alles wat met auto-onderhoud te maken heeft. Als alternatief kunnen autoreparatiebedrijven zich richten op een autospecialiteit, zoals buitenlandse auto’s, antieke auto’s of specifieke merken. Welke niche u ook kiest voor uw auto reparatie bedrijf, kijk uit voor de staat vergunningen of verzekeringseisen om ervoor te zorgen dat uw onderneming voldoet aan de lokale wetten.

 

7 Handyman diensten

Als klusjesman heb je een paar opties: Je kunt klusjes opknappen of je specialiseren in bepaalde reparaties, zoals loodgieterswerk, elektriciteit, slotenmakerij, huisbeveiliging of HVAC-werkzaamheden. Het hangt allemaal af van je vaardigheden, en van de vraag of je een speciale vergunning hebt of bereid bent die te halen (je staat kan een aannemersvergunning vereisen om bepaalde reparaties uit te voeren). Maar als je eenmaal een klantenbestand hebt opgebouwd, kun je een team klusjesmannen inhuren met vaardigheden die complementair zijn aan die van jou.

 

8. Stomerijen

Elk gebied heeft een lokale stomerij nodig, dus als u een expert bent in het doen van de was en dit gat in de markt kunt opvullen, is de stomerij misschien het perfecte kleine bedrijfsidee voor u. Het starten van een stomerij zal zeker een winkelpand, wat start-up financiering en voorraden vereisen, maar kan snel een go-to service in een gebied worden, vooral met de juiste marketing en mond-tot-mond aanbevelingen.

 

9. Bouwmarkt

Een andere lokale kleine onderneming, als u wilt uw klusjesman diensten uit te breiden in een storefront, moet u overwegen het openen van een ijzerhandel. Wanneer bewoners thuis projecten of voorjaarsschoonmaak doen, zullen ze altijd vinden dat ze bepaalde gereedschappen of benodigdheden nodig hebben – en waarschijnlijk zullen ze niet willen wachten op online levering. Uw ijzerhandel kan uw lokale omgeving van dienst zijn en des te beter als u advies en tips kunt bieden samen met de fysieke producten die u verkoopt.

 

10. Self-storage bedrijf

Het starten van een self-storage bedrijf kan een lucratieve zaak zijn, vooral dicht bij een stad-waar appartementen klein zijn en mensen gaan toegang tot ruimte nodig hebben om hun extra bezittingen op te slaan. U zult zeker kapitaal en onroerend goed nodig hebben om met self-storage te beginnen, maar als u het eenmaal hebt opgezet, kan het relatief eenvoudig zijn om dit soort zaken in stand te houden, vooral als u eenmaal klanten begint binnen te halen en uw ruimte begint te vullen.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/