Rilax
Image default
Mode en Kleding

Galajurken Shopping Survivalgids voor Moeders

Ah gala! Dat magische seizoen van romantiek, feest en schandelijke promposals. Of ze nu met een groep vrienden gaat, haar ware liefde, of de man die 10.000 ballonnen naar je huis heeft gestuurd met zijn verzoek om haar zijn datum op EEN van hen te schrijven, je dochter heeft een jurk nodig. Dit betekent dat een prom-jurk winkelen in de nabije toekomst ligt.

 

Het is een serieuze zaak, het vinden van de perfecte prom-jurk. Zelfs de meest relaxte moeder en de rustigste tiener kunnen frazzled worden. Naarmate de dag vordert, neemt de druk toe. Sommige meisjes kunnen in de war raken en overweldigd worden door de vele mogelijkheden. Anderen zullen wanhopen dat er niets is dat zal werken (serieus, mam. NUH-THING!). Hoe het ook zij, bij de vierde of vijfde winkel kan er paniek ontstaan ​​en emoties kunnen rafelen. Maar het hoeft niet zo te zijn. Met een paar strategieën en een beetje voorbereiding kunnen jij en je dochter relatief ongeschonden door dit overgangsritueel van moeder en dochter heen.

 

Hier zijn zes tips om u te helpen het meeste uit uw galajurken shopping Day te halen.

 

Winkelen voor een galajurk kan de hele dag duren. Ik maak geen grapje. Letterlijk. Allemaal. Verdomme. Dag. Dus wil je vroeg beginnen. U wilt ook alert zijn op uw winkelervaring. Verlies de focus voor een seconde en je zou de hele missie in gevaar kunnen brengen. Je moet altijd alert zijn op subtiele veranderingen in schaduw, lengte, halslijn en sprankeling. In de loop van de dag zie je een breed scala aan jurken en kun je gemakkelijk gedesoriënteerd raken. Het vergt mentale scherpte voor jou en je dochter om terug te denken aan de laatste 12 of 13 jurken en te proberen te bepalen of ze er beter uitzag in azuurblauw, admiraalblauw, Egeïsch blauw, cerulean of lapis.

 

Denk aan volle granen en veel eiwitten. Er is een zeer goede kans dat je geen tijd hebt om te lunchen, en die pretzels in de winkelcentrumkiosk bieden weinig kostbaar voedsel. Je zou zelfs kunnen overwegen om de avond ervoor koolhydraten te laden. En vergeet niet te hydrateren.

 

Dit is absoluut noodzakelijk. Je kunt het je niet veroorloven achterop te raken. Ik heb gehoord dat te veel kreupele moeders in de steek zijn gelaten en zijn achtergelaten om alleen te sterven in de kleedkamer van de Macy.

 

De beste vriend van je dochter. Je beste vriend. Jouw zus. Je moeder. Je manicure. Je postdame. Ik garandeer je dat op een gegeven moment van de dag, ondanks je inspanningen en voorbereiding, je ogen gaan glazeren. Wanneer dat gebeurt, is het van onschatbare waarde om een ​andere vrouw te hebben om een  mening te geven.

 

l  Pleisters – voor het geval u een blaar krijgt.

l  Snacks – nogmaals, geen tijd voor lunch.

l  Haaraccessoires – je kunt niet echt een goed geïnformeerde beslissing nemen, tenzij je ook kunt experimenteren met verschillende kapsels.

l  Wat leesmateriaal om je bezig te houden terwijl ze in de paskamer is – een tijdschrift, krant, The Complete Works of Jane Austen. Wat het ook is, je zult het waarschijnlijk kunnen voltooien voordat de dag voorbij is.

l  Ruikende zouten – voor als je het prijskaartje ziet …

 

Je zegt tegen jezelf dat je niet te veel uitgeeft. U heeft een budget ingesteld. Je kent je limiet. Misschien krijg je geluk. Als je heel veel geluk hebt. Je zult The Dress direct buiten de poort vinden en jij en je dochter zullen naar de dichtstbijzijnde Starbucks gaan, waar je je geluk op een paar witte chocoladereepjes proost. Maar reken er niet op. Als u nog steeds op zoek bent naar zwarte galajurken, kunt u een kijkje nemen op veaul.com, Veaul biedt trendy avondjurken, galajurken & trouwjurken.

https://www.veaul.com