Rilax
Image default
Beauty en verzorging

Een machine nodig voor permanente make up?

Er komen wel eens mensen naar je schoonheidssalon die permanente eyeliner willen. Natuurlijk wil je dan voorbereid zijn. Bij Amavi hebben ze daar de Mast p10 voor! Dit apparaatje is ideaal voor het zetten van eyeliner, lippen, wenkbrauwen en kleine tattoos doordat het apparaat een slag heeft van 3.5mm

Perfecte permanente make up

Doordat de mast p10 maar 117 gram weegt en maar weinig trillingen geeft, is het een fijn apparaat voor de kleinere tatoeages. De machine is makkelijk te reinigen en je kunt de grip aan de onderzijde losdraaien en steriliseren. Dit doe je om alle bacteriën te doden natuurlijk.

Permanente make up is natuurlijk makkelijk. Je hoeft ‘s morgens je make up niet te doen, en je hoeft het er ‘s avonds niet af te halen. Maar dat zijn niet de enigste voordelen! Je hebt er geen last meer van dat je make up uitloopt tijdens het zwemmen of als je door de regen moet.

Sommige mensen kunnen allergisch zijn voor gewone make up. Dan zou dit een goede oplossing kunnen zijn. Maar dat niet alleen, je kunt jezelf mooier gaan voelen doordat je make up elke dag perfect zit. En dus meer zelfvertrouwen krijgen.

Dit bedrijf is een groothandel voor PMU salons, huidklinieken en schoonheidsspecialisten. Het assortiment blijft ook steeds groeien doordat er nieuwe producten en merken bij komen! Mocht je iets nodig hebben wat ze niet op de website hebben staan? Neem gerust contact met het bedrijf op. Zo kunnen ze kijken of ze eventueel een vervangend artikel hebben.