Rilax
Image default
Beauty en verzorging

Welke delen van het lichaam zijn het beste voor cryolipolyse?

Cryolipolyse is een procedure die lichaamsvet vernietigt en bevriest. Waarbij het vet na verloop van tijd uit je systeem wordt weggespoeld. Het proces is effectief en zonder risico. Houd er echter rekening mee dat er bepaalde delen van het lichaam zijn die het beste zijn voor cryolipolyse. Ga voor meer informatie naar Rb clinics. Laten we nu enkele van de delen van het lichaam verkennen die het beste zijn voor deze procedure.

Buik en dijen

Het is een bekend feit dat de buik een gemeenschappelijk deel van het lichaam is waar vet wordt opgeslagen. Het kan heel moeilijk zijn om het vet in de buik te verwijderen met een dieet en lichaamsbeweging. Het is dus een van de meest voorkomende gebieden waarop cryolipolyse wordt uitgevoerd. Het goede nieuws is dat de resultaten altijd indrukwekkend en effectief zijn. Een ander deel van het lichaam dat het beste is voor deze behandeling is de dij. Dij vet kan erg koppig zijn. Cryolipolyse geeft echter goede resultaten op zowel de binnenkant als de buitenkant van de dijen. Het vet op de binnenkant van de dijen knijpen is meestal gemakkelijker. Het vet van de buitenste dijen knijpen is echter moeilijker, maar bevat nog steeds het juiste weefsel voor de behandeling met cryolipolyse.

Dubbele kin en bovenarmen

Opgemerkt wordt dat vet onder de kin goed reageert op cryolipolyse. Er is zelfs een mini-applicator die speciaal is gemaakt om de vetlaag onder de kin te behandelen. Het is gemaakt voor veiligheids- en precisie doeleinden. Ook als het gaat om vet dat klonterig is rond uw bovenarmen, is het een goed idee om Cryolipolyse-behandeling te gebruiken om het uit te roeien. Als u echter een slappe en teveel wiebelende huid aan uw armen heeft, is cryolipolyse misschien niet de beste oplossing voor u. Het is raadzaam om eerst uw arts te raadplegen. Om te weten op welke vetcellen in uw lichaam de behandeling met Cryolipolyse effectief kan worden uitgevoerd.

Onder de billen en rugvet

Het vet onder de billen kan effectief verwijderd worden met een Cryolipolyse behandeling. Het doel van de procedure rond dit deel van het lichaam is om het gebied glad te strijken. Dit maakt het slanker en goed gevormd. Cryolipolyse is ook effectief bij de behandeling van rugvet. De procedure wordt meestal uitgevoerd rond de onderrug, het middenrug vet en vet onder de beha-lijn, ook wel beha-bulge genoemd.