Rilax
Image default
Bedrijven

De ultieme oplossing voor uw geheugen

Binnen een bedrijf gaan vaak veel bestanden rond. Artikelen, aantekeningen, prijsopgaves en belangrijke mailtjes zijn enkele voorbeelden van wat er allemaal gedeeld wordt binnen een bedrijf. Tegenwoordig slaan we steeds meer data op de computer op, en onthouden we minder. Om al die data op te slaan is wel veel geheugen nodig. Gelukkig is het door cloud software tegenwoordig heel makkelijk om een gedeelde omgeving te hebben voor bestanden. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw bestanden delen met uw collega’s. In dit artikel zullen we een aantal voordelen van cloud diensten toe lichten.

 

Wat zijn cloud services?

Simpel gezegd is cloud een online opslagmogelijkheid voor uw bestanden en documenten. Hierdoor kunt u gemakkelijk samenwerken aan bestanden. U kunt direct bij de bestanden, of dit nou op de laptop thuis is, of op de mobiele telefoon onderweg. De bestanden worden automatisch gesynchroniseerd waardoor collega’s en ook toegang hebben tot uw gedeelde bestanden.

 

Voordelen

U kunt gemakkelijk uw bestanden online opslaan en de documenten gezamenlijk gebruiken. Het grote voordeel is dat u op een makkelijke wijze samen kunt werken aan bestanden. Dit scheelt dus veel tijd die normaal wordt besteed aan delen van bestanden. Ook zorgt een cloud service ervoor dat uw bestanden altijd een back-up hebben. Een online werkplek zorgt in het algemeen voor een verbetering van de prestaties op de werkvloer.

 

Cloud diensten en oplossingen zijn eigenlijk wel op elke sector toe te passen. Zo kan een bouwvakker bijvoorbeeld altijd bij de laatste bouwtekeningen via een tablet, en kan hij eventuele wijzigen direct delen met collega’s. In het algemeen versimpelt cloud software diverse processen waardoor de communicatie en werkflow binnen een bedrijf verbeterd.  Als u benieuwd bent op wat voor manier u gebruik kunt maken van cloud dienst kunt u bijvoorbeeld de hulp inschakelen van een ICT consultant. Hierdoor heeft u op advies op maat en weet ik exact welke oplossing bij uw bedrijf past.

Voor meer info : http://www.danteck.nl/