Rilax
Image default
Gezondheid

Kinderen verschillen per persoon

Niemand is hetzelfde. Op vroege leeftijd kan je vaak al zien dat mensen niet hetzelfde tijd. Als we kind zijn kun al goed zien welk kind duidelijk aanwezig is en wie zich wat meer op de achtergrond van de groep bevindt. Vooral als je veel jonge kinderen ziet zoals mensen die werken op de basisschool of kinderopvang werkt kun je het verschil heel goed merken. Je weet dan waarschijnlijk ook hoe moeilijk kinderen zijn en hoe divers je aanpak moet zijn. Je kan niet zomaar ieder kind hetzelfde behandelen en dezelfde aandacht geven. Sommige kinderen kunnen zichzelf prima vermaken de hele dag en andere vragen de hele dag aandacht. Hierbij wil ik je graag wat tips geven hoe je je aan kan passen.

De drukke kinderen
Aan de echte druktemakers onder de kinderen kan je je handen nogal vol hebben. De hele dag zijn ze aan het woord en zijn met van alles en nog wat nemen. Alles gaat heel impulsief bij deze kinderen en je moet ze echt iets geven om hun energie kwijt te raken. Als de je de kans hebt raad ik daarom aan om een trampoline met springmat trampoline   te kopen. Als kinderen de kans krijgen hun energie kwijt te raken weet je zeker dat ze jou en de andere kinderen niet de hele dag bezig houden. Je moet het veilig houden door een veiligheidsnet voor trampoline aan te schaffen.

De rustige kinderen
De introverte kinderen hoor en zie je waarschijnlijk bijna de hele dag niet. Het kan zelfs zo erg zijn dat je af en toe moet kijken of het überhaupt nog wel goed met ze gaat. Op het moment dat je deze kinderen een lego doos geeft of een puzzel kunnen ze zich de hele dag uitleven en vaak ook de mooiste dingen maken. Je moet soms iets geforceerd aandacht geven aan deze kinderen. Juist omdat ze niet veel aandacht vragen moet je ze dat soms geven.

 

 

Voor meer info : https://www.trampolines.nl/