Rilax
Image default
Gezondheid

Zonder operatie er weer fris en jong uitzien

Een facelift: erg effectief maar ook een ingrijpende ingreep waarvan je toch wel lang moet herstellen. Een volledige operatie brengt in die zin ook altijd nadelen met zich mee. De narcose is hoe dan ook een aanslag op je lichaam en het herstellen van de narcose én de ingreep kan zeer pittig zijn en ervoor zorgen dat je een tijdje helemaal uit de running bent. Bovendien is de kans op complicaties ook relatief groot, waarmee je nog verder van huis zou zijn.

Een minder ingrijpende en laagdrempeliger alternatief voor deze zware operatie is een liquid facelift. Hier komen geen messen of tangen aan te passen en na de behandeling mag je alweer naar huis. Je kunt eventueel ook alweer aan het werk, mocht dat nodig zijn. Een liquid facelift gebeurt namelijk alleen maar met naalden en injectables. Een mix van fillers zorgt ervoor dat het gezicht weer vol en jeugdig wordt, zodat het verbouwde effect dat een volledige operatieve facelift soms kan hebben.

Het effect is tijdelijk, maar veel mensen zien dat juist als een voordeel. Zo kun je nog eens iets uitproberen en bovendien zijn de fillers gemaakt van stoffen die van nature ook in ons lichaam voorkomen. Dat maakt het een veilige methode waarbij je je eigenlijk nooit druk hoeft te maken om vervelende reacties van deze stoffen in je lijf.

Een liquid facelift is bovendien een ingreep die ook eenvoudig kan worden gecombineerd met andere lichte cosmetische ingrepen. Veel mensen kiezen daarbij ook voor lippen vergroten. Ook het vergroten van de lippen gebeurt met fillers en is om die reden ook helemaal veilig.

Het effect van fillers is tijdelijk, gemiddeld heeft men zeker een jaar plezier van een behandeling met fillers. Daarna kan eventueel gekozen worden voor herhaling of een operatieve facelift, of je kunt het er natuurlijk bij laten.

Voor meer info : http://www.faceland.nl

Gerelateerde artikelen

Fysio Den Bosch helpt u om uw grip op het leven terug te krijgen.

Fysiotherapie: Verbetering van de gezondheid

Overmatig zweten verhelpen door botox