Rilax
Image default
Vervoer en transport

De taxi: de beste manier om je vlucht te halen!

Wil je zonder stress en op een comfortabele manier je vlucht halen? Wil je de reis goed beginnen met een vriendelijke chauffeur die je veilig naar Schiphol brengt? Dan is een privé taxi van City.taxi de beste keuze die je je kan wensen! Angst voor een vertraagde trein hoef je niet meer te hebben want door eenvoudig te boeken wordt je op tijd opgehaald en vertrek je met alle gemak richting Schiphol en slaap je de nacht voor je reis als een blok.

Een taxirit naar Schiphol: wat komt eraan te pas?

De bestelprocedure is simpel. Je geeft je naam, adres, mailadres, vluchtnummer en telefoonnummer door. Dit kan allemaal online vanuit het gemak van je bureaustoel. Moet je ineens snel weg en heb je last minute een taxi nodig? Het telefonisch boeken van een taxi behoort ook tot de mogelijkheden en staat er voor je het weet een voor je deur! Is je boeking goed afgerond? Dan krijg je een bevestiging in je mailbox. Altijd handig om te checken voor je op pad gaat.

Van Schiphol reizen: ontspannen naar huis na een lange reis.

Naast taxiritten naar Schiphol kan je natuurlijk ook opgehaald worden en naar huis worden gebracht. Geboekte taxi’s staan altijd klaar bij Vertrekhal (Departures) 3 boven deur D. In de taxi is er genoeg ruimte voor 2 tot 3 koffers afhankelijk van hoe groot ze zijn. Heb je meer bagage of twijfel je of je koffer op zich wel in de taxi past? Geen zorgen, je kan natuurlijk ook een busje of stationwagen bestellen met voldoende ruimte! Moet er een rolstoel, rollator of huisdier mee? Als je het van tevoren aangeeft, kan de reis erop worden aangepast en zonder probleem verlopen.

Prijzen en betalen: hoe makkelijk is het?

De prijzen zijn altijd vast en er wordt niet gewerkt met een meter. Zo weet je altijd van tevoren hoeveel je moet betalen en zul je achteraf geen verrassingen krijgen. Wil je een medereiziger meenemen? Ook geen probleem, je betaalt namelijk voor de rit en niet voor wie of wat je meeneemt. Zolang het maar past! Natuurlijk is het wel aan te raden om een taxibusje te boeken indien je met meer dan 4 personen reist en voor speciale bagage als een surfboard eerst informatie te vragen. Alles geboekt? Koffers gepakt? Geniet dan lekker van je vakantie en de onbezorgde rit er naar toe.