Rilax
Image default
Bedrijven

De luxe van een eigen zwembad

Het zonnetje schijnt, je tuintje ligt er weer mooi bij en het water van je eigen zwembad lonkt. Heb je echter wel je zwembad goed onderhouden in het zogenaamde laagseizoen, wanneer je je zwembad buiten niet gebruikt? Met een goede lamellen afdekking kun je al een hoop werk voorkomen.

Door te investeren in zwembad lamellen, investeer je in een hoop voordelen. Wanneer je je zwembad niet gebruikt, kun je dit het beste netjes afdekken. Dit doe je omdat het water anders veel sneller vies wordt, maar ook omdat de temperatuur van het water dan makkelijker te reguleren is en je dan dus ook minder hoeft te betalen aan energiekosten. Waarbij je aan het afdekken van het zwembad misschien in eerste instantie denkt aan onhandige doeken die je met hulp over het zwembad moet spannen, tegenwoordig kan dat wel een stuk makkelijker met goede zwembad lamellen.

Deze lamellen werken namelijk op stroom. Doordat ze op stroom werken, zijn ze dus ook heel eenvoudig te bedienen met een druk op de knop. Met een druk op de knop kan je heel eenvoudig je zwembad ’s avonds afdekken maar ook zeer eenvoudig weer ’s ochtends tevoorschijn halen.

Bovendien zorgen de lamellen er dus voor dat het water goed op temperatuur en kwaliteit blijft. Dat zal je dus ook al werk uitsparen. Ook wanneer je geen water in je zwembad hebt, is het goed om je zwembad af te dekken. Zo wordt het zwembad vies en krijgen vogels minder snel de kans om zich te begeven in je zwembad. Dat kan er natuurlijk wel gezellig uitzien maar vaak gaan vogels dan ook nestjes maken en dat geeft dan weer veel gedoe en ook rotzooi. Zo kun je optimaal genieten van je eigen zwembad en de hoeveelheid werk van onderhoud ook nog eens enigszins proberen te beperken.

Voor meer info : http://www.lamellenafdekkingen.nl/

Gerelateerde artikelen

De ultieme oplossing voor uw geheugen

De juiste bewakingscamera voor het juiste doel

Pimp je oude kledingstukken