Rilax
Image default
Bedrijven

De verwerking van lonen eenvoudig gemaakt

De loonverwerking: eigenlijk zit je niet te wachten op zo’n klus. Dat kan zijn omdat je niet genoeg specialistische kennis in huis hebt, of misschien heb je er gewoon niet genoeg tijd voor. Het kan natuurlijk ook een combinatie van die twee dingen zijn. Hoe dan ook; de salarisadministratie bijhouden is wel erg veel werk voor iemand die dat er eigenlijk maar ‘even’ naast moet doen. Zou het dan geen beter idee zijn om dit uit te besteden? Dat lijkt in eerste instantie misschien een flinke investering maar uiteindelijk is het er wel een die echt zal lonen. Jij houdt tijd over om te doen waar je bedrijf om draait, maar ondertussen gaat het wel goed met de uitbetaling van je werknemers en zijn zij ook tevreden.

Met een goede salarisservice heb je zelf geen omkijken meer naar de administratie rondom de salarissen van je werknemers. Dit wordt gewoon goed en snel voor jou en jouw werknemers geregeld. Vaak worden verzoeken binnen 24 uur verwerkt, wat natuurlijk extra fijn is omdat je dan snel je geld hebt en je werknemers geen loze behoeften (meer) hoeft te doen. Ook zoiets lastig als een salarisberekening kan eenvoudig worden overgenomen. Dit is een ingewikkeld werkje, maar met een goed loonbureau hoef jij je daar niet meer druk om te maken.

Natuurlijk kun je ook zelf nog wel je administratie in de gaten houden, wel zo prettig. Dat kan zelfs op elk gewenst moment, omdat er speciale salarissoftware wordt gebruikt. Hierdoor staat alles digitaal en kan dit dus met een persoonlijk inlog op elk gewenst moment worden ingekeken. Ook je werknemers kunnen hun eigen inlogcode krijgen en zo op die manier altijd hun eigen administratie inzien. Zo wordt het heel eenvoudig om loonstroken en jaaropgaven te downloaden, bijvoorbeeld voor de eigen administratie of voor de belastingaangifte. 

Voor meer info : http://www.cbbs.nl